• Haberler
  • Genel
  • Konsey üyelerinden yatırım çağrısı – Kocatepe Gazetesi

Konsey üyelerinden yatırım çağrısı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi üyeleri, İstanbul'da bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Afyonkarahisar'a yatırım çağrısı yapıldı İlk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapılan işbirliğinde Cebeci Merkez Halk Ekmek Fabrikası'nda temaslarda bulunan Kent Konseyi Üyeleri Fabrika Müdürü’nden çalışmaları hakkında bilgiler edindi. Ziyarete Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kent Konseyi Genel Sekreteri İhsan [&hellip]

Konsey üyelerinden yatırım çağrısı

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi üyeleri, İstanbul’da bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Afyonkarahisar’a yatırım çağrısı yapıldı

İlk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapılan işbirliğinde Cebeci Merkez Halk Ekmek Fabrikası’nda temaslarda bulunan Kent Konseyi Üyeleri Fabrika Müdürü’nden çalışmaları hakkında bilgiler edindi. Ziyarete Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kent Konseyi Genel Sekreteri İhsan Beşer, Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı S. Selcen Hıdıroğlu, Meclis Üyesi Mustafa Kumtepe, Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz, Engelliler Meclis Başkanı Mesut Yurt, Memur- Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik ile Gençlik Meclisi Başkanı Emin Çengelci katıldı.
Yatırım çağrısı yapıldı
Ziyaretler çerçevesinde daha sonra İstanbul Kuyumcular Odasına geçen heyet merkez binasında Oda Başkanı Alaaddin Kameroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin davetlisi olarak öğle yemeğinde biraraya geldi. Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, Kent Konseyi Genel Sekreteri İhsan Beşer ve Belediye Meclis Üyesi, Afyonkarahisar Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Kumtepe’nin ilimize yatırım çağrısını değerlendireceklerini belirten İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Alaaddin Kameroğlu Kent Konseyi Üyeleri’ne çalışmalarında başarılar diledi.
TÜMSİAD, Afyon’da toplanacak
Daha sonra Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (TÜMSİAD) geçen heyet Genel Başkan Dr. Hasan Sert ile bir araya geldi. 26-27 Haziran tarihleri arasında TÜMSİAD’ın ilk toplantısı olacak İl Başkanları toplantısının ilimizde yapılacağının müjdesini veren TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert toplantının ilimiz açısından önemine dikkat çekerek bu konuda TÜMSİAD Şube Başkanı M. Emin Birliktir ile TOSYÖV Afyon Destekleme Derneği Başkanı, TÜMSİAD Başkan Yardımcısı İhsan Beşer’den destek istedi. Kent Konseyi Başkanı Birliktir, Başkan Yardımcısı Ayfer Örten ve Genel Sekreter İhsan Beşer ise TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert’den Afyonkarahisar’a yatırım yapılması hususunda destek istediler. Madeni Sanatkarlar Odası Genel Başkanı Özcan Saraçoğlu ise İstanbul ziyaretinde Afyonkarahisar Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir ve beraberindeki heyetle yakından ilgilendi. Misafirperverliğiyle adından söz ettiren Saraçoğlu’na Kent Konseyi Üyeleri teşekkür etti. (afyon.bel.tr)

Bakmadan Geçme