• Haberler
  • Genel
  • Konservatuvar’dan yeni yıla 'merhaba” – Kocatepe Gazetesi

Konservatuvar’dan yeni yıla 'merhaba” – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi Şehrinaz Gündüz tarafından “Yeni Yıla Merhaba Konseri” düzenlendi AKÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Uğur Türkmen’in yanı sıra öğretim elemanı ve öğrenciler ile Afyonkarahisarlı müzikseverler katıldı. Konserde Devlet Konservatuvarı Oda Müziği Sınıfı öğrencileri Nedim Gökgöz, Samet Tabak, Kaan Sevyurt, Yunus [&hellip]

Konservatuvar'dan yeni yıla “merhaba"

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi Şehrinaz Gündüz tarafından “Yeni Yıla Merhaba Konseri” düzenlendi

AKÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Uğur Türkmen’in yanı sıra öğretim elemanı ve öğrenciler ile Afyonkarahisarlı müzikseverler katıldı.
Konserde Devlet Konservatuvarı Oda Müziği Sınıfı öğrencileri Nedim Gökgöz, Samet Tabak, Kaan Sevyurt, Yunus Emre Özgüven, Beste Özyurt, Merve Tuğçe Ateş, Kaan Kaya ile minik öğrenciler Ömer Deniz Bıçak, Bulem Çalar, Cansu Özgün, Kadir Kırmızıgül, Işıl Öker, Ece Fidan, Beyza Özalp, Cahide Bobiç ve Kayrahan Yılmaz yer aldılar.
Öğrenciler Mozart, Korsakov, Beethoven, Telemann, Rossini, Nibig, Schutz, Diabelli gibi dünyaca ünlü bestekârların eserleri ile birlikte popüler anonim eserleri başarıyla icra ettiler. Öğretim Görevlisi Gündüz de bazı eserlerde klarineti ile öğrencilerine eşlik etti. Beğeni toplayan konser sonunda, Öğr. Grv. Şehrinaz Gündüz ile birlikte Oda Müziği Sınıfı öğrencileri ve konserde yer alan minik öğrencilere Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Uğur Türkmen tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme