Konservatuvar’a tam not – Kocatepe Gazetesi

Üniversiteler Arası Sanat Konseyi Eğitim Komisyonu Üyesi 9 Konservatuvar Müdürü Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na toplantı için geldiler. Müdürler Konservatuvarı, fiziki imkanlarını, eğitim öğretim faaliyetlerini, bilimsel ve sanatsal etkinliklerdeki çeşitliliği çok beğendiklerini dile getirdi.Konservatuvar bünyesindeki müzeye hayran kalan sanatçı Müdürler böylesine güzel bir eserin ülke ve dünya kültürüne kazandırılmasındaki önem üzerinde durdular.Konservatuvarın CD ve Kitap [&hellip]

Üniversiteler Arası Sanat Konseyi Eğitim Komisyonu Üyesi 9 Konservatuvar Müdürü Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na toplantı için geldiler. Müdürler Konservatuvarı, fiziki imkanlarını, eğitim öğretim faaliyetlerini, bilimsel ve sanatsal etkinliklerdeki çeşitliliği çok beğendiklerini dile getirdi.
Konservatuvar bünyesindeki müzeye hayran kalan sanatçı Müdürler; böylesine güzel bir eserin ülke ve dünya kültürüne kazandırılmasındaki önem üzerinde durdular.
Konservatuvarın CD ve Kitap yayınlarını da yakından takip ettiklerini söyleyen müdürler; konservatuvarın başarısından mutluluk duyduklarını, başta Prof. Dr. Mustafa Solak olmak üzere üniversite yönetimini tebrik ettiklerini dile getirdiler.

Bakmadan Geçme