Konserlerle ilgili son durum ne?

Afyonkarahisar ve çevresi için “sarı” kodla aşırı yağış ve fırtına uyarısı yapılıyor. İlimiz çevresindeki bazı bölgelerde yoğun yağmur yağışı başladı. Bu durum karşısında Afyonkarahisarlılar bu akşam yapılması planlanan Emir Can İğrek ve Öykü Gürman konserlerinin iptal edilip edilmeyeceğini öğrenmeye çalışıyor. MOTOFEST yöneticilerine ulaşan Kocatepe Gazetesi yetkilileri durumun nasıl olduğunu sorduğunda “İptal yok, konserler yapılacak” yanıtını [&hellip]

Afyonkarahisar ve çevresi için “sarı” kodla aşırı yağış ve fırtına uyarısı yapılıyor. İlimiz çevresindeki bazı bölgelerde yoğun yağmur yağışı başladı. Bu durum karşısında Afyonkarahisarlılar bu akşam yapılması planlanan Emir Can İğrek ve Öykü Gürman konserlerinin iptal edilip edilmeyeceğini öğrenmeye çalışıyor.

MOTOFEST yöneticilerine ulaşan Kocatepe Gazetesi yetkilileri durumun nasıl olduğunu sorduğunda “İptal yok, konserler yapılacak” yanıtını aldılar. Yağışlı havaya yönelik gereken tedbirleri almaya çalıştıklarını belirten MOTOFEST organizatörleri  geçtiğimiz pazar günü hava şartları nedeniyle ertelenen Öykü Gürman ve Emir Can İğrek konserlerinin bu akşam gerçekleştireleceğini bildirdiler.

Afyonkarahisar Belediyesi yetkilileri ise “Konserlere katılacak herkesin yanlarına şemsiye ve yağmurluklarını almalarını öneriyoruz” uyarısında bulundular.

Haber

Bakmadan Geçme