• Haberler
  • Genel
  • Konser büyük beğeni topladı – Kocatepe Gazetesi

Konser büyük beğeni topladı – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi ile Devlet Konservatuvarı'nın ortaklaşa düzenlediği 'Tıp Fakültesi Korosu Türk Sanat Müziği Konseri', büyük beğeni topladı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan konsere Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı J. Albay Okçin Akşit, AKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Songur'un [&hellip]

Konser büyük beğeni topladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi ile Devlet Konservatuvarı’nın ortaklaşa düzenlediği “Tıp Fakültesi Korosu Türk Sanat Müziği Konseri”, büyük beğeni topladı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan konsere Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı J. Albay Okçin Akşit, AKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Songur’un yanısıra çok sayıda öğretim elamanı, öğrenci ve Afyonkarahisarlı katıldı.
BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLER
AKÜ Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarından Okt. Yunus Emre Uğur ve Arş. Grv. Çağhan Adar tarafından hazırlanan konserde AKÜ Tıp Fakültesi, Rektörlük Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin akademik ve idari personeli ile öğrencilerden oluşan Tıp Fakültesi korosu tarafından Türk Sanat Müziği’nin birbirinden değerli eserleri seslendirildi. Koro şefliğini Arş. Grv. Çağhan Adar’ın yaptığı konserde koro ve solo şarkılar söylendi.
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Konserde “Karlı Dağı Aştım Geldim”, “Gitmesinden Gözlerimden Pırıl Pırıl Arzular”, “Tez Gel Desem”, “Dönülmez Akşamın Ufkundayız”, “İncecikten Bir Kar Yağar”, “Dertliyim Ruhum Hicranımı Sardım Da Yine”, “Gel Gitme Kalmasın Gözüm Yollarda”, “Leyla Bir Özge Candır”, “Karam”, “Bakmıyor Çeşmi Siyah”, “Şarkılar Seni Söyler”, “Bir İlkbahar Sabahı”, “Akşamı Süzme Deniz”, “Kalbe Dolan O İlk Bakış”, “Erişti Nev Bahar”, “Gel Gönlümü Yerden Yere”, “Aşkım Bahardı”, Son Mektup” adlı eserler seslendirildi. Konser Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun Okt. Yunus Emre Uğur’a ve Arş. Grv. Çağhan Adar’a teşekkür ederek, birer plaket takdim etmesinin ardından sona erdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme