Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kongreler yapılana kadar atama ile devam”

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, ilçelerde yapılması gereken kongreler yapılana kadar, atanacak olan yeni yönetimlerle göreve devam edileceğini bildirdi. İl yönetimi tarafından atanacak yeni ilçe yönetimlerinin kongreler yapılana kadar görevi sürdüreceklerini belirten AK Parti İl Başkanı Sezen, kongre sürecinde olan AK Parti ilçe teşkilatlarında aday olan kişilerin başkan olarak atanacağını, kendi yönetimlerini istişare ile oluşturacaklarını kaydetti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Kocatepe Gazetesi muhabirine koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen ilçe kongreleri sürecinde görevlendirmelerin atama yolu ile yapılacağını açıkladı.
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, AK Parti İlçe teşkilatlarında kongre sürecinde AK Parti Genel Merkezi’nin atama usulü bir çalışmayı ülke genelinde yapacağını, ilgili yazının en kısa sürede teşkilatlara ulaştırılacağını kaydetti.
Sezen şöyle konuştu:
“Aday olacak arkadaşlarımızın kongrelere kadar biz yetkilerini aldık. Bu arkadaşlar kendi yönetimlerini oluşturacaklar. Buradaki usul bizim normal il teşkilatımızla, varsa orada ki Belediye Başkanlarımızla, Milletvekillerimizle istişare ederek böyle bir yönetim oluşturacağız. İnşallah kongre sürecine kadar bu arkadaşlarımız devam edecekler. Bu karar tüm ilçeler için değil kongre sürecinde olup, mülakatı partimizin genel merkezince yapılıp yeni İlçe Başkan adayları belirlenen yerlerde, 6 veya 7 ilçemiz için geçerlidir. Bu ilçelerimizin evraklarını genel merkezden bekliyoruz. Bu arkadaşlarımız da hemen yönetimlerini oluşturacaklar. İnşallah kongreye kadar bu yeni yönetimlerle devam edeceğiz.”
Sezen bu durumun yanlış algılamaya mahal vermemesi gerektiğini belirterek, “Bu açıklama yanlış algılansın istemeyiz. Özellikle diğer görev süresi biten İlçe Başkanlarımız devam etmeyecek, bunlar hemen direk değişildi gibi bir algı oluşmamalı. Bu tüm Türkiye için partimizin Genel Başkanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın almış olduğu bir karardır. Çünkü dünyadaki virüs salgını nedeniyle önümüzü görmek mümkün değil. Kongrelerimizin ne zaman başlayabileceğini bilemiyoruz. Kongreye kadar arkadaşlarımızın işi götürmeleri yönünde bir karar çıktı.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti