• Haberler
  • Genel
  • Kongre'den sonra Emek Platformu için girişim yapılacak

Kongre'den sonra Emek Platformu için girişim yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, 4 Kasım'daki kongrede, parti içinde geniş bir uzlaşma sağlanacak kadroyu oluşturacaklarını kaydetti. Demirkırkan, Afyonkarahisar Emek Platformu'nu kurmak için de çaba sarf edeceklerini kaydetti Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Aydoğan Güleç ve ekibinin istifa etmesinin ardından Merkez İlçe Başkanlığı'na atanan Kemal Demirkırkan, 4 Kasım'daki Olağanüstü Kongre'de aday [&hellip]

Kongre’den sonra Emek Platformu için girişim yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, 4 Kasım’daki kongrede, parti içinde geniş bir uzlaşma sağlanacak kadroyu oluşturacaklarını kaydetti. Demirkırkan, Afyonkarahisar Emek Platformu’nu kurmak için de çaba sarf edeceklerini kaydetti

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Aydoğan Güleç ve ekibinin istifa etmesinin ardından Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Kemal Demirkırkan, 4 Kasım’daki Olağanüstü Kongre’de aday olduğunu açıkladı. Demirkırkan, Merkez İlçe Kongresi’nde başarılı olması hâlinde önemli adımlar atacaklarını belirtti. Demirkırkan, planlarını 6 başlıkta özetledi:
“Katılımcı, demokratik, şeffaf ve dürüst bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. CHP Merkez İlçe üye sayısında önceden belirlenen hedefler çerçevesinde artış sağlanacak. İl Başkanlığı, diğer ilçe teşkilatları ve Milletvekilimiz ile birlikte koordineli çalışmalar yapılması için uygun ortamlar hazırlanacak. Gençlik Kolları ve Kadın Kolları’nın aktif olarak çalışabilmesi için uygun bir ortam sağlanacak. Partinin tüm üyelerinden faydalanılacak, ilimizin sorunları ve sorunlara çözüm önerileri seçmenlerimizle paylaşılacak. Partimizin ideolojileri doğrultusunda emeğiyle çalışan tüm toplum kesimleri ile sıkı ilişkiler kurulması için çaba sarf edilecek, Emek Platformu’nun kurulabilmesi için girişimlere başlanacak.”
MUTABAKAT LİSTESİ
Demirkırkan, bu kongre ile birlikte CHP bayrağının daha yükseklere çıkarılacağını belirterek “Bu yönetim kurulunda görev alacak tüm arkadaşlarımız kendi yaşamlarında başarılı, çalışma ortamında kendilerini ispat etmiş, Cumhuriyet Halk Partisi’ne katkı sunabilecek kişilerden oluşmaktadır. Oluşturulan bu liste olabildiğince geniş bir konsensüsle hazırlanmış, geniş bir mutabakatın ürünü olarak ortaya çıkmıştır” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme