Kongre öncesi istişare – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, merkeze bağlı belde belediye başkanları ile bir araya geldi AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, yarınki kongrenin coşkulu bir şekilde geçeceğini söyledi. Belediye ve belde başkanlarına kongre çalışmalarının yanı sıra parti çalışmaları hakkında bilgiler aktardıklarını anlatan Başkan Eser, belediye ve belde başkanlarına bulundukları beldelerde ev ziyaretleri ve [&hellip]

Kongre öncesi istişare

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, merkeze bağlı belde belediye başkanları ile bir araya geldi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, yarınki kongrenin coşkulu bir şekilde geçeceğini söyledi. Belediye ve belde başkanlarına kongre çalışmalarının yanı sıra parti çalışmaları hakkında bilgiler aktardıklarını anlatan Başkan Eser, belediye ve belde başkanlarına bulundukları beldelerde ev ziyaretleri ve teşkilat çalışmalarına önem vermelerini istedi. Eser, “1 Şubat Pazar günü yapılacak il kongresi öncesi belediye ve belde başkanlarımız ile fikir alış verişinde bulunduk. Kongrede yapılması gereken çalışmalar hakkında fikirlerimizi dile getirdik. Yine belediye ve belde başkanlarımıza bulundukları beldelerde ev ziyaretleri yapmalarını ve teşkilat çalışmalarına önem vermelerini istedik” dedi.
Başkan Eser’in konuşmasının ardından toplantıya katılan belediye ve belde başkanları birer konuşma yaptılar. Eser’e toplantı da Merkez ilçe Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Albay ile Teşkilat Başkanı Ali Karkı eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme