Konak: ESKKK esnafın yanında – Kocatepe Gazetesi

Konya Birlik Başkanı Mehmet Baybağan ile Başkan Vekili Mahmut Emin Birliktir, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak'ı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.  Ziyarette Konya Birlik Başkanı Baybağan,  çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.ESOB Başkanı Konak da, Esnaf ve Sanatkarlarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri'nin (ESKKK) öneminden bahsederek, 'Esnafımız için en ucuz krediyi zamanında ve kolaylıkla veren kurum kefalet kooperatifleridir. [&hellip]

Konya Birlik Başkanı Mehmet Baybağan ile Başkan Vekili Mahmut Emin Birliktir, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.  Ziyarette Konya Birlik Başkanı Baybağan,  çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.
ESOB Başkanı Konak da, Esnaf ve Sanatkarlarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri’nin (ESKKK) öneminden bahsederek, “Esnafımız için en ucuz krediyi zamanında ve kolaylıkla veren kurum kefalet kooperatifleridir. Afyonkarahisarımızda da, esnafımızın yanında olan kefalet kooperatifimiz var” dedi.

Bakmadan Geçme