• Haberler
  • Gündem
  • Komutanlar, Kumartaşlı’yı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Komutanlar, Kumartaşlı’yı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Zafer Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar’a gelen Kuvvet Komutanlıkları’nın temsilcileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı tarafından ağırlanan komutanlar, Dernek hakkında bilgi aldı. Dernek Şube Başkanı Kumartaşlı’nın Afyonkarahisar’daki şehitler ve gazilerin fotoğraflarının korunmasını sağladığını, bu doğrultuda şehitlerimizin ve gazilerimizin her zaman hatırlandığını belirten komutanlar, Kumartaşlı’yı [&hellip]

Zafer Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar’a gelen Kuvvet Komutanlıkları’nın temsilcileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı tarafından ağırlanan komutanlar, Dernek hakkında bilgi aldı. Dernek Şube Başkanı Kumartaşlı’nın Afyonkarahisar’daki şehitler ve gazilerin fotoğraflarının korunmasını sağladığını, bu doğrultuda şehitlerimizin ve gazilerimizin her zaman hatırlandığını belirten komutanlar, Kumartaşlı’yı tebrik etti.
İsmail Kumartaşlı da “Biz, üye sayımızın artmasını istemeyen belki de tek derneğiz. Her şehitte canımız yanıyor. 30 sene önce şehit olan bir askerin annesi ile 1 gün önce şehit olan askerin annesi aynı acıyı yaşıyor” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme