• Haberler
  • Genel
  • Komşu Vali'den Balkanlıoğlu'na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Komşu Vali'den Balkanlıoğlu'na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın komşularından gül diyarı Isparta'nın Valisi Vahdettin Özkan, Afyonkarahisar'dan geçerken Vali İrfan Balkanlıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu Isparta Valisi Vahdettin Özkan'ı, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Valilik binası önünde 'Afyonkarahisar'a 'hoşgeldiniz' diyerek karşıladı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Isparta Valisi Vahdettin Özkan, sıcak karşılamalarından dolayı Vali Balkanlıoğlu'na teşekkür etti. Vali Balkanlıoğlu ise Özkan'a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini etti. Afyonkarahisar hakkında [&hellip]

Komşu Vali’den Balkanlıoğlu’na ziyaret

Afyonkarahisar’ın komşularından gül diyarı Isparta’nın Valisi Vahdettin Özkan, Afyonkarahisar’dan geçerken Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu

Isparta Valisi Vahdettin Özkan’ı, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Valilik binası önünde ‘Afyonkarahisar’a ‘hoşgeldiniz’ diyerek karşıladı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Isparta Valisi Vahdettin Özkan, sıcak karşılamalarından dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür etti. Vali Balkanlıoğlu ise Özkan’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini etti. Afyonkarahisar hakkında Vali Özkan’a bilgiler veren Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın, tarihi, turistik, ekonomik ve kültürel açıdan çok zengin bir il olduğunu söyledi. Balkanlıoğlu, “Önemli güzergahlara sahip yolların kesişim noktasında olan Afyonkarahisar’da görülmeye değer tarihi eserleri, kültürel değerleri, turistik merkezleri ile termal, mermer, lezzet ve tarih gibi birçok konuda başkent konumunda olan bir ildir.” diye konuştu.
Isparta’nın Afyonkarahisar’a hem komşu, hem de kardeş olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü, “Zaten görevimiz gereği komşu illerin Valileri birbirleri ile sürekli görüşme halinde olmaları gerekiyor. İl Valilerinin birbirleriyle olan irtibatındaki amaç, illerin daha iyi konumlara taşınmasıdır. Bunu destekleyen kalkınma ajanslarımız var. Bu çalışmalarda çok güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. Bunun gibi Isparta ile Afyonkarahisar arasında da güçlü bir bağ var. Bizler İl yöneticisi olarak sürekli bilgi alış verişi içerisindeyiz. Böylece faydalı olan bu bağın kuvvetlenmesini temenni ediyorum.”
Ziyaret sırasında konuşan Isparta Valisi Vahdettin Özkan ise, hem tarihi ve kültürel değerleri hem de termali, mermeri, sucuğu ve lokumuyla tanınan Afyonkarahisar’da bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Balkanlıoğlu’nun başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Vali Özkan, Vali Balkanlıoğlu’na başarılı çalışmalarının devamını diledi. Vali Özkan, ziyarette Afyonkarahisarlılar’dan övgüyle bahsetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme