• Haberler
  • Spor
  • Kompleks'te çalışmalar sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Kompleks'te çalışmalar sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığı'nın sorumluluğunda olan Spor Kompleksi'nde düzenleme çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarında İl Müdürlüğü önünden atletimz sahasının yanına kadar asfaltlanması gereken alan tamamlandı. Yine bu alanda bulanan ve asfaltın kenarında kısımların kaldırım çalışmaları da yapılarak araç ve yaya trafiğine açıldı.YENİ 4 SAHA YAPILACAKSpor Kompleksi'nde [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığı’nın sorumluluğunda olan Spor Kompleksi’nde düzenleme çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarında İl Müdürlüğü önünden atletimz sahasının yanına kadar asfaltlanması gereken alan tamamlandı. Yine bu alanda bulanan ve asfaltın kenarında kısımların kaldırım çalışmaları da yapılarak araç ve yaya trafiğine açıldı.
YENİ 4 SAHA YAPILACAK
Spor Kompleksi’nde ihtiyaç duyulan sahalar kapsamında yeni 4 saha daha yapılacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Tesisler Müdürü Arif Özkaya, Müdürlük Mühendisi Batur Telli, Beden Terbiyesi Ekip Çavuşu İsmail Küçükışılak ve müteahhit firma yetkilisi yapımına başlanacak sahalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme