• Haberler
  • Genel
  • Komisyonsuz, doğrudan alım-satım – Kocatepe Gazetesi

Komisyonsuz, doğrudan alım-satım – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da yeni bir emlak ve otomobil satış bürosu açıldı. Ecmel Emlak ve Otomobil'de, şirketin kendine ait emlak ve otomobiller satılacak, komisyon ücreti alınmayacak Atatürk Bulvarı'nda yeni bir tarzla emlak ve otomobil satışı yapacak Ecmel Emlak ve Otomobil, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın katıldığı törenle açıldı. İşyerinin hayırlı olması için dua edildikten sonra basın açıklaması yapan [&hellip]

Komisyonsuz, doğrudan alım-satım

Afyonkarahisar’da yeni bir emlak ve otomobil satış bürosu açıldı. Ecmel Emlak ve Otomobil’de, şirketin kendine ait emlak ve otomobiller satılacak, komisyon ücreti alınmayacak

Atatürk Bulvarı’nda yeni bir tarzla emlak ve otomobil satışı yapacak Ecmel Emlak ve Otomobil, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın katıldığı törenle açıldı. İşyerinin hayırlı olması için dua edildikten sonra basın açıklaması yapan işletme sahibi Avukat Ömer Susuz, Afyonkarahisar’da yeni bir usülle, komisyon almayarak satış yapacaklarını belirtti.
EMLAK VE OTOMOBİL
Ömer Susuz, kendilerine ait gayrimenkul ve otomobilleri satacaklarını belirterek “Afyonkarahisar’da bu alanda bir boşluk gördüğümüz için bu alanda faaliyet göstermeye çalışacağız. Hem emlak, hem de ikinci el lüks araç sektöründe farklı bir bakış açısıyla hizmet vereceğiz. İkinci el lüks araçların her türlüsünde yardımcı olacağız. Aynı zamanda emlak konusunda da diğer firmalara göre yardımcı olacağız” dedi.
İKİNCİ ELDE GARANTİ
Bankalarla da anlaşmalarının bulunduğuna dikkat çeken Susuz, “Bankalarla anlaşmalarımız var, vatandaşlarımızın daha ekonomik şekilde gayrimenkul ve araç edinmelerine yardımcı olacağız. Bizim çalışma sistemimiz komisyon şeklinde olmayacak, kendi sahibi bulunduğumuz emlakları ve araçları değerlendireceğiz. Vatandaşlara da yardımcı olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İkinci elde güvence vereceğiz. Satmış olduğumuz araçların, garantili bir şekilde satılmasını sağlayacağız. Farkımız bu olacak” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme