• Haberler
  • Genel
  • Komisyon raporları görüşüldü – Kocatepe Gazetesi

Komisyon raporları görüşüldü – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi’nin dünkü birleşiminde ilgili komisyonlardan gelen talepler görüşüldü İl Genel Meclisi’nün dünkü birleşiminde, çeşitli komisyonlardan gelen talepler karara bağlandı. Salih Sel Başkanlığı’nda toplanan İl Genel Meclisi’nde Başmakçı’daki Ovacık köyündeki bir mahallenin bir köyün kanalizasyonunun bir kısmının yapılmadığı, bir kısmının yapıldığı belirtilerek gerekli incelemenin yapılması kararlaştırıldı. Başkuyucak Köyü foseptik ve kanalizasyon ödeneğinin Sandıklı Köylere [&hellip]

Komisyon raporları görüşüldü

İl Genel Meclisi’nin dünkü birleşiminde ilgili komisyonlardan gelen talepler görüşüldü

İl Genel Meclisi’nün dünkü birleşiminde, çeşitli komisyonlardan gelen talepler karara bağlandı. Salih Sel Başkanlığı’nda toplanan İl Genel Meclisi’nde Başmakçı’daki Ovacık köyündeki bir mahallenin bir köyün kanalizasyonunun bir kısmının yapılmadığı, bir kısmının yapıldığı belirtilerek gerekli incelemenin yapılması kararlaştırıldı.
Başkuyucak Köyü foseptik ve kanalizasyon ödeneğinin Sandıklı Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne aktarılması, mera komisyonundan izin alınması halinde işlem yapılması öngörüldü.
İGM toplantısında Şuhut’a bağlı Başören Köyündeki kaynak suyunun içme suyu deposuna bağlanması konusunun 2014 yılı yatırım programında değerlendirilmesi uygun görüldü. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme