Köksal Taksici Esnafına Söz Verdi

Devlet Hastanesi Taksi Durağı Başkanı Yalçın Alıcı ve taksici esnafı sorunlarının çözümü için Belediye Başkanı Burcu Köksal'dan söz aldılar

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Taksi Durağı esnafları, Durak Başkanı Yalçın Alıcı öncülüğünde Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı ziyaret ettiler.

Devlet Hastanesi Taksi Durağı Başkanı Yalçın Alıcı ile taksici esnafı Belediye Başkanı Burcu Köksal'a "hayırlı olsun" dileklerini iletirken, talep ve isteklerini de aktardılar.

Taksici esnafı tuvalet taleplerinin yanı sıra ilçe ve köy minibüslerinin güzergahının Devlet Hastanesi'nden geçmesine müsade edilmemesi taleplerini Belediye Başkanı Burcu Köksal'a aktardılar. Devlet Hastanesi Taksi Durağı esnafı, bölgede yeni açılacak durakların yakın olanlarının Devlet Hastanesi Taksi Durağına kayıtlı olan 24 taksiye dönüşümlü olarak verilmesini istedi.

49 yıllık ticari plaka bilmecesinin bitmesini de isteyen Devlet Hastanesi Taksi Durağı Başkanı Yalçın Alıcı ve esnaflar Belediye Başkanı Burcu Köksal'a aktardıkları bu konular hakkında çözüm sözü aldıklarını bildirdiler.

 

Bakmadan Geçme