Köksal, Okulları Ziyaret Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi kapsamında okullara ziyaretlere başladı.

Belediye Başkanı Burcu Köksal, ilk olarak Cumhuriyet, 27 Ağustos, Hürriyet ve Namık Kemal İlkokullarını ziyaret ederek öğrencilerin ortak kullanımı için okullara, çocukların gelişiminde yararlanabilecekleri çeşitli eğitim setleri hediye etti. 

Köksal, Okulları Ziyaret Ediyor

“ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Öğrencilerin ihtiyaçlarına belediye imkânları dâhilinde katkı sağladıklarını vurgulayan Köksal, “Yeni eğitim-öğretim yılında birkaç okulumuza ziyaret gerçekleştirdik. Çocuklarımız için sınıflarına küçük hediyeler bıraktık. Eğitim-öğretim hayatlarında destek sağlayabilecek envanterler hazırladık. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Köksal, Okulları Ziyaret Ediyor

“LGS HAZIRLIK KURSLARI AÇILACAK”

Eğitim alanında verdikleri sözleri hatırlatıp, LGS hazırlık kurslarının bilgi evlerinde açılacağını duyuran Köksal, “Söz verdiğimiz gibi LGS Hazırlık kurslarımızı bilgi evlerinde açacağız. Maddi imkânsızlıklar nedeniyle kurslara katılamayan ya da yardımcı kitaplara erişemeyen öğrencilerimiz için bu kurslarımız önemli bir destek olacak. Tüm okulların ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize başarı getirmesini diliyorum. elimizden geldiğince bütün okullarımızın, öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında olacağız. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Köksal, Okulları Ziyaret Ediyor

Köksal, Okulları Ziyaret Ediyor

Köksal, Okulları Ziyaret Ediyor

Bakmadan Geçme