• Haberler
  • Siyaset
  • 'Köksal mesleğe duyarlılığını kaybetmedi' – Kocatepe Gazetesi

'Köksal mesleğe duyarlılığını kaybetmedi' – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP İl Başkanı Savaş Erdoğan, Milletvekili Burcu Köksal, milletvekili adayları ve partililer Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin'i makamında ziyaret etti.Milletvekili Burcu Köksal'ın mesleğine devam ettiğini vurgulayan Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, 'Burcu hanım sayın vekilimiz gerçekten hali hazırdaki döneminde mesleğine duyarlılığını hiç kaybetmemiş [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP İl Başkanı Savaş Erdoğan, Milletvekili Burcu Köksal, milletvekili adayları ve partililer Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin’i makamında ziyaret etti.
Milletvekili Burcu Köksal’ın mesleğine devam ettiğini vurgulayan Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, “Burcu hanım sayın vekilimiz gerçekten hali hazırdaki döneminde mesleğine duyarlılığını hiç kaybetmemiş bir vekilimizdi. Sizlerin de öyle olduğunu görüyoruz biliyoruz. Olağan üstü bir gayreti ve çabası var. Biz de kendisinden çok istifade ediyoruz, gerçekten sağ olsunlar”dedi.
“HUZURU SAĞLAYABİLMEK İÇİN
ADALETİ TESİS ETMEK ÖNEMLİ”
Huzuru sağlabilmek için adaletin önemli olduğunu söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan,“Bu nazik kabulünüz için biz de teşekkür ederiz. Yani biz de kendi çabamızla mesleğin problemlerini takip etmeye çalışıyoruz. Burcu hanım mecliste olup da dönüp mesleğini unutmayan nadir arkadaşlarımızdan. Türkiye’nin huzura ihtiyacı var. Huzuru sağlayabilmek için adaleti tesis etmek çok önemli. Hepimiz meslektaşız, yargının her üç ayağındaki problemleri de çok iyi biliyoruz. Ben milletvekili olmadan önce hep derdim ki avukat milletvekilleri parlamentoda o kadar çok ama niye bu mesleğin sorunları çözülmemiş diye milletvekili oldum. 2011 yılında işte 2018, 7. senemiz oldu. Şimdi bakıyorum, hakikaten hem iktidar kanadı, hem muhalefet kanadı fark etmiyor, hepimiz de avukat kökenli milletvekili çok ama sorunların çözmeye gelince problem oluyor. Şimdi şunu da paylaşmadan edemeyeceğim. Sorumluluğun büyük bölümü de iktidar partisine düşüyor. Çünkü, yetki, sayı, sayısal olarak oradan geçiyor” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme