• Haberler
  • Siyaset
  • Köksal: Makam koltuklarında değil, halkın içindeyiz

Köksal: Makam koltuklarında değil, halkın içindeyiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 'halkın içinde, halk için siyaset' ilkesi doğrultusunda Ankara'daki yoğun çalışmalarından bulduğu fırsatı Afyonkarahisar'da vatandaşların sorunlarını dinlemek ve ülke gündemindeki gelişmeleri vatandaşlara aktarmakla değerlendiriyor.DERBENT'TE YOL YOKMilletvekili Burcu Köksal, İhsaniye ve Bayat ilçelerinin yanı sıra İmrallı, Derbent, Yukarıçaybelen köylerini ziyaret etti. Temaslarına Bayat ile başlayan Köksal, Derbent'te vatandaşlarla [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, “halkın içinde, halk için siyaset” ilkesi doğrultusunda Ankara’daki yoğun çalışmalarından bulduğu fırsatı Afyonkarahisar’da vatandaşların sorunlarını dinlemek ve ülke gündemindeki gelişmeleri vatandaşlara aktarmakla değerlendiriyor.
DERBENT’TE YOL YOK
Milletvekili Burcu Köksal, İhsaniye ve Bayat ilçelerinin yanı sıra İmrallı, Derbent, Yukarıçaybelen köylerini ziyaret etti. Temaslarına Bayat ile başlayan Köksal, Derbent’te vatandaşlarla bir araya geldi. Köksal, “Bayat’ın en büyük ve en yakın köyü olan Derbent’te Mustafa Bey ve komşuları evlerine ulaşmak için yol denilemeyecek bir alanı yürümek zorundalar. Yola araç giremiyor. Mustafa Bey’in annesi rahatsızlandığında yaklaşık 1 kilometre yolu battaniye içinde taşıyarak ambulansa getirebilmişler. Köyleri hizmete boğuyoruz diyenlere ithaf olunur” dedi.
EROĞLU’NA AÇIK DAVET
Derbent’te dere ıslahı yapılmadığını hatırlatan Köksal, “Bayat’ın en büyük ve en yakın köyü Derbent’te dere ıslahı hâlâ yapılmadığı için Abdullah Mahallesi sakinleri sel tehlikesi ile karşı karşıyalar. Orman ve Su İşleri Bakanı, Afyonkarahisarlı Sayın Veysel Eroğlu’nun Derbent’e ilgi göstermesini bekliyoruz” diye konuştu.
VATANDAŞIN PAYINA
 BİR ŞEY DÜŞMÜYOR
Bayat Kilimleri’nin yapılış aşaması ile ilgili de bilgi alan Köksal, CHP Bayat İlçe Başkanlığı, Bayat Kaymakamlığı, Bayat İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. Bayatlı esnafı da ziyaret eden Köksal, “Esnafın durumu, ne yazık ki içler acısı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda danışmanlara, ihalelerde havuz holdinglerine verilen payelerden esnafın ve vatandaşın payına bir şey düşmüyor” ifadelerini kullandı.
İHSANİYE’NİN
SORUNLARINI DİNLEDİ
Köksal’ın ikinci durağı ise İhsaniye oldu. Köksal, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, İhsaniye Kaymakamı Hamit Bağlama ve İhsaniye İlçe Emniyet Amiri Sinan Gezgin’i ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. İhsaniye’de pazar yerini ve esnafı ziyaret ederek, vatandaşları dinleyen Milletvekili Köksal, ekonominin çıkış yolunun halkçı bir siyasetten geçtiğini söyledi.
ÜLKE YANGIN YERİNE DÖNDÜ
Köksal, ülkenin “Başkanlık Sistemi” diye diye yangın yerine döndüğünü belirterek “Bugüne dek söylediklerinin yüzde 90’ı doğru çıkan Fuat Avni tweetlerinde başkanlık sistemini getirmek için ülkede kaos ortamı oluşturulmaya çalışıldığını bu yüzden canlı bombaların aramızda dolaştığını yazmış” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme