Köksal, Karşıyaka Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 'Mahalle Buluşmaları' kapsamında Karşıyaka Mahallesi'ni ziyaret etti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek ve vatandaşlarla birebir iletişim kurmak amacıyla gerçekleştirdiği "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Karşıyaka Mahallesi’ni ziyaret etti. Muhtarlık binası önünde toplanan vatandaşlarla buluşan Başkanımız Burcu Köksal’a, Mahalle Muhtarı İsmail Şahin, ilgili müdürler ve birim sorumluları eşlik etti.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Köksal, “Hiçbir mahallemizi ihmal etmeden, tüm sorunları yerinde çözme gayretindeyiz. Sizlerle birlikte daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Köksal, Karşıyaka Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Karşıyaka Mahalle Muhtarı İsmail Şahin, “Başkanımızın sahada bizimle olması, sorunlarımızı birebir dinlemesi bizi çok mutlu etti. Kendisine mahallemiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu. Karşıyaka Mahalle sakinleri de “Yıllardır biriken sorunlarımızı doğrudan kendisine iletme fırsatı bulduk. Başkanımızın buraya gelmesi ve ilgilenmesi bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme