• Haberler
  • Genel
  • Köksal iş dünyasından CHP’ye destek istedi

Köksal iş dünyasından CHP’ye destek istedi

CHP’nin tek başına iktidara gelebilecek her türlü yeterliğe sahip olduğunun altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, her kesimden olduğu üzere iş dünyasından da piyasa durgunluğunun sona erdirilmesi, huzurun tesisi için destek istedi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal ve beraberindekiler [&hellip]

Köksal iş dünyasından CHP'ye destek istedi

CHP’nin tek başına iktidara gelebilecek her türlü yeterliğe sahip olduğunun altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, her kesimden olduğu üzere iş dünyasından da piyasa durgunluğunun sona erdirilmesi, huzurun tesisi için destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal ve beraberindekiler ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil’i ziyaret ettiler.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, piyasaların durgun olduğunu, ikinci bir seçim durumunun iyi olmadığını, iş dünyası olarak kendilerinin hükümetin kurulmasından yana olduklarını söyledi.
CUMHURBAŞKANI İSTEDİ DİYE SEÇİME GİDİYORUZ
CHP olarak geçen süreçte hükümetin kurulması için cansiperane çabalar sarf ettiklerini dile getiren CHP Milletvekili Burcu Köksal, işadamları ve tüm temsilcilerin CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini belirtti. Köksal, CHP kanadı olarak hükümetin kurulması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirdi.
CHP TEK BAŞINA İKTİDAR
OLACAK PARTİDİR
AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Özkaya’nın “Bu topraklarda CHP asla tek başına iktidar olamaz” açıklamasına atıfta bulunan Köksal şöyle konuştu:
“Demek ki CHP’nin tek başına iktidar olmasından korkuluyor ki bu açıklama da bulunulmuş. Çünkü halkta inanılmaz bir teveccüh var. İnsanlar ‘Bir de CHP’yi deneyelim.’ diye düşünüyorlar. Çünkü projelerimiz güzel, uzlaşmacı siyaset anlayışımız var. 7 Haziran genel seçiminden bu tarafa izlediğimiz politika güzel. Ben sürekli sahada bir isimim. Daha önce AKP’ye oy verdiklerini söyleyenler şimdi CHP’ye oy vereceğim diyorlar. Veya ‘Hayatımda ilk kez CHP’yi destekleyeceğim.’ diyenlerde var. Ziyarette; CHP Milletvekili Adayları Hatice Gök, İsmahan Nergis, İl Başkanı Nevzat Ercan, İbrahim Meydanoğlu, Necati Sarı, Hafize Özmen hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme