Köksal: İnsanlığınıza yazıklar olsun!

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi’nin bir iş makinesiyle yapılması gereken bir işin asgari ücretli işçiye yaptırılmasına tepki gösterdi. Köksal, 'Ölürse, gariban ölsün diye hareket eden kendileri maskelerini takıp sosyal mesafelerini koruyan canı tatlı beyefendilere yazıklar olsun' dedi.   Afyonkarahisar Belediyesi'nin bir [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi’nin bir iş makinesiyle yapılması gereken bir işin asgari ücretli işçiye yaptırılmasına tepki gösterdi. Köksal, “Ölürse, gariban ölsün diye hareket eden kendileri maskelerini takıp sosyal mesafelerini koruyan canı tatlı beyefendilere yazıklar olsun” dedi.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin bir iş makinesiyle temizlenecek olan yere belediyedeki asgari ücretli işçiyi sokup çalıştırmasına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, tepki gösterdi.

“YAZIKLAR OLSUN”

Milletvekili Köksal, virüs salgınına rağmen işçilerin sağlığının tehlikeye atıldığını belirterek şu tweeti attı: “Korona salgınının olduğu bugünlerde Afyonkarahisar Belediyesi’nin bir iş makinesiyle temizlenecek olan yere belediyedeki asgari ücretli işçiyi sokup ölürse gariban ölsün diye hareket eden kendileri maskelerini takıp sosyal mesafelerini koruyan canı tatlı beyefendilere yazıklar olsun.”

Milletvekili Köksal’ın sosyal medyadaki tepkisinin yaygın ve yerel basında da yer almasının ardından Afyonkarahisar Belediyesi’nin sitesinden ve sosyal medya hesabından paylaşılan haber kaldırıldı.

Bakmadan Geçme