Köksal: Herşey çok güzel olacak!

CHP'de bayramlaşma bayramın ikinci günü partide öğleden sonra yapıldı.BAYRAMLAR ÖZEL GÜNLERCumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcısı Mustafa Karanfil, rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Uzman Çavuş Ferhat Tomruk'a ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diledi. Bayramların barış, kardeşlik, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın, sevginin, huzurun, öfke, nefret ve kinin bir kenara bırakıldığı özel günler olduğunu belirten [&hellip]

CHP’de bayramlaşma bayramın ikinci günü partide öğleden sonra yapıldı.
BAYRAMLAR ÖZEL GÜNLER
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcısı Mustafa Karanfil, rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Uzman Çavuş Ferhat Tomruk’a ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi. Bayramların barış, kardeşlik, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın, sevginin, huzurun, öfke, nefret ve kinin bir kenara bırakıldığı özel günler olduğunu belirten Karanfil, “Biz CHP’liler olarak bu bayramda da dünya da ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulduğu, hiçbir çocuğun aç uyamadığı, gözyaşının yerini sevince bıraktığı bir dünya istiyoruz. İşsizliğin, yoksulluğun, ötekileştirici zehirli dilin, hak yemeni, iftira atmanın, yalan söylemenin son bulduğu emeğin en yüce değer olduğu demokrasiyi hak, hukuk, adalet ve barışı, saygı ve sevgiyi büyüten bir ülke özlemimizi cumhuriyetin kazanıldığı topraklardan bir kez daha tekrar ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramını kutluyoruz” dedi.
“EKSİKLERİN GİDERİLDİĞİ GÜN BAYRAMDIR”
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal parti bayramlaşmasında yaptığı konuşmada öncelikle Ramazan Bayramını kutladı. Türkiye’de resmi rakamlara göre 8 milyonu bulan işsizliğin olduğunu belirten Milletvekili Burcu Köksal, bayramın işsizlerin işe kavuştuğu gün olacağını belirtti. Köksal, “Taşeron işçiliğin hat safhaya ulaşıp taşerona kadro vereceğiz müjdesiyle kandırılıp halen 475 bin Belediye İşçisinin, 275 bin kamu da esas iş yapan taşeronun kadroya kavuştuğu gündür bayram. Emeklilikte yaşa takılanların düştüğü mağduriyetten kurtuldukları gündür bayram. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlandığı gündür bayram. Ülkemizde takipsizlik veya beraat kararı aldığı halde masumiyetini yargı kararıyla ispat ettiği halde KHK ile ihraç edilip mağdur insanların işlerine kavuştuğu gündür bayram. Emeklilerin torunlarına rahatlıkla bayram harçlığı verebildiği gündür bayram” diye konuştu.
“HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”
“İstanbul’da hak ederek aldığı mazbatanın elinden alındığı Ekrem İmamoğlu’nun o mazbatayı yeniden aldığı gündür bayram” diyen Köksal, “Hak, hukuk ve adaletin tesis edilip huzurun yeniden hüküm sürdüğü, birlik ve beraberlik içerisinde yaşandığı gündür bayram. Kimsenin siyasi tercihlerinden dolayı aşağılanmadığı, illet, zillet, terörist denilmediği, ötekileştirilmediği, yaftalanmadığı gündür bayram. Bir kez daha haykırıyoruz; Bu ülkede Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyen insanlar olarak her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi.

Bakmadan Geçme