Köksal, halk içinde siyaset yapıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde söz verdiği “Halk için, halk içinde siyaset” sözünün gereğini yerine getirmeye devam ediyor. Milletvekili Burcu Köksal, Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki yoğun çalışmalarından sonra ilk fırsatta Afyonkarahisar’a gelerek vatandaşların sorunlarını dinliyor.VATANDAŞLAR: ÇOK ÇALIŞIYORSUNUZMilletvekili Köksal, bu çerçevede Mingile, Selçik, [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde söz verdiği “Halk için, halk içinde siyaset” sözünün gereğini yerine getirmeye devam ediyor. Milletvekili Burcu Köksal, Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki yoğun çalışmalarından sonra ilk fırsatta Afyonkarahisar’a gelerek vatandaşların sorunlarını dinliyor.
VATANDAŞLAR: ÇOK ÇALIŞIYORSUNUZ
Milletvekili Köksal, bu çerçevede Mingile, Selçik, Kusura, Ballık köylerinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların “Sizi seçimden seçime göreceğimizi zannediyorduk. Ama daha önce çok çalıştığınızı duymuştuk. Bizim köyümüze gelmenizi de istiyorduk” sözleri üzerine Milletvekili Köksal, “Biz siyaseti koltuklara oturmak için değil, sorunları çözmek için yapıyoruz. Bundan sonra da böyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
VERESİYE DEFTERLERİ KABARDI
Türkiye’de ekonomik ve siyasi bir kriz olduğunu kaydeden Milletvekili Köksal, “Vatandaşlarımızın en büyük sorunu ekonomiyle ilgili. Çiftçi üretemez hâle gelmiş. Esnaf, ödünç ve veresiye verdiklerini alamaz olmuş. Vatandaşın kredi kartı başta olmak üzere birçok borcu var. Ama bize hükümet tarafından sunulan tablo güllük gülistan” diye konuştu.
HER İKİ ESNAFTAN BİRİ İCRALIK
Milletvekili Burcu Köksal, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Genel Kurulu’na da katıldı. Genel kurulda konuşma yapan Köksal, “Esnafımızın hali ortada istikrar gelecek diyen AKP’nin esnafı düşürdüğü durumu ilçe, belde ve köy ziyaretlerimizde bire bir olarak esnafımızdan dinliyoruz. Protesto edilen senetler 7 Haziran’dan bu yana 2 katına çıkmış durumda. Her iki esnafımızdan biri icralık durumda. AKP esnafın ensesinde boza pişiriyor. Ekonomimiz her geçen gün kötüye gidiyor” diye konuştu.
MEMUR MAAŞINI BİLE
ZOR ÖDÜYORLAR
Halkın ekonomik krizden dolayı önünü göremediğini kaydeden Köksal, “Asgari ücrete zam yapan hükümet, vergiyi işverenin omzuna yüklediği için işten çıkarmalar başladı. Bu şekilde bir ekonomik düzenin başarıya ulaşması mümkün değil. Halkın refahı için devlet de üzerine düşen görevi yapmalı. Ancak görüyoruz ki devlet, asgari ücretten vergi almazsa memurların maaşlarını bile ödeyemeyecek duruma gelmiştir. Bunun sinyalleri var” ifadelerini kullandı.
ÖĞRENCİLER MADDİ SIKINTI İÇİNDE
Hafta sonunu bir dizi ziyaretle geçiren CHP Afyonkarahisar Milletvekili Köksal, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından öğrencilere burs verilmesi amacıyla düzenlenen kahvaltıya katıldı. Kahvaltıdan elde edilecek gelirin öğrencilere burs olarak verileceğini kaydeden Köksal, “Ülkemizin eğitim seviyesindeki durumu ortada birçok öğrencimiz maddi sıkıntı nedeniyle eğitim ve öğretimine devam edemiyor. Bu çerçevede ÇYDD tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak çorbada bizim de tuzumuz bulunsun istedik. ÇYDD yönetimine bu organizasyonu düzenledikleri için gönülden teşekkür ediyorum” dedi.  
TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU
İlçe, belde ve köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, Kadılar Köyü’nde annesi vefat eden CHP’li Ramazan Kılıçkaya’yı ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Köksal, Ballık Köyü ziyaretinde ise vatandaşlarla bir araya geldikten sonra köyde bulunan hasta ve yaşlıları ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde babası vefat eden Selçik Köyü Muhtarı Veli İncekara’yı da ziyaret ederek başsağlığı dileklerini ileten Milletvekili Köksal, “Yurttaşlarımızın iyi gününde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi biz Ankara’nın değil, halkın Milletvekili olacağız” ifadelerini kullandı.  
AKHİSAR’DA PARTİLİLERLE
BİR ARAYA GELDİ
CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Milletvekili Burcu Köksal, CHP Akhisar Kadın Kolları tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine katıldı.
Akhisar’da partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Köksal düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada kadınların, kadın cinayetlerinin durdurulması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi için İstanbul Sözleşmesinin iç hukukta etkin halde uygulanmasını istediklerini belirtirken, “8 Mart’ta lütfen kadınlarımızın sesine kulak verin” dedi.
CHP Akhisar Kadın Kolları üyeleri düzenledikleri etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’a teşekkür ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme