Köksal: Faizlerin yüzde 80’ini sileceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Afyonkarahisar Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, Afyonkarahisar merkezde, Kınık’ta ve Haydarlı’da seçim çalışmasında bulundu. Köksal, CHP iktidarında kredi borçlarının yeniden yapılandırılacağını kaydetti Türkiye ciddi bir ekonomik kriz olduğunu, bu krizin vatandaşa bireysel kredi faizi ve kredi kartı borcu olarak yansıdığını aktaran Köksal, CHP’nin vatandaşı rahatlatacak politika ve projelere [&hellip]

Köksal: Faizlerin yüzde 80'ini sileceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Afyonkarahisar Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, Afyonkarahisar merkezde, Kınık’ta ve Haydarlı’da seçim çalışmasında bulundu. Köksal, CHP iktidarında kredi borçlarının yeniden yapılandırılacağını kaydetti

Türkiye ciddi bir ekonomik kriz olduğunu, bu krizin vatandaşa bireysel kredi faizi ve kredi kartı borcu olarak yansıdığını aktaran Köksal, CHP’nin vatandaşı rahatlatacak politika ve projelere sahip olduğunu belirtti.
FAİZ BORÇLARININ YÜZDE 80’İ
SİLİNECEK
Köksal, 1 Kasım’da gerçekleştirilecek erken seçimlerde iktidar olacaklarını, bu bağlamda ilk işin kredi borçlarına el atmak olacağını kaydetti.
Köksal, şöyle konuştu:”31 Temmuz 2015 tarihine kadar bankacılık sisteminde sorunlu hale gelen kredi kartı ve bireysel kredilerin faiz borçlarının en az yüzde 80’ini sileceğiz. Kalan borcu yeniden yapılandırılarak 5 yıla yayacak ve yurttaşlarımıza ödeme kolaylığı sağlayacağız. Öğrenci kredisi borçlarını ödeyemediği için takibe alınanların borç faizlerini sileceğiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Muhtarlar, demokrasinin temel taşı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda muhtarların, demokrasinin temel taşı olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme