• Haberler
  • Genel
  • Köksal: Bu millet feraset sahibidir sandıkta gereğini yapacaktır

Köksal: Bu millet feraset sahibidir sandıkta gereğini yapacaktır

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimini Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını söyledi. Sinan Ateş'in katillerinin yargılanması, mülteci istilasına karşı durulması ve Türklükten nefret edenlerin söz sahibi olmaması için Sinan Oğan'ın seçmenlerinden destek isteyen Köksal, 'Ne olursa olsun bu millet feraset sahibidir. Sandıkta gereğini [&hellip]

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimini Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanacağını söyledi. Sinan Ateş’in katillerinin yargılanması, mülteci istilasına karşı durulması ve Türklükten nefret edenlerin söz sahibi olmaması için Sinan Oğan’ın seçmenlerinden destek isteyen Köksal, “Ne olursa olsun bu millet feraset sahibidir. Sandıkta gereğini yapacaktır” dedi

Haber

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, beraberinde Millet İttifakının paydaşları ile gazeteniz Kocatepe Haber Merkezini ziyaret ederek gündemi değerlendirdi. Milletvekili Köksal, 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi için Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi. Köksal’a; CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülbin Taşer, CHP Üyeleri Yasemin Ece Uysal, Mustafa Karanfil ve SP Belçika İstişare Üyesi Perihan Şenel eşlik etti.
“ALDATILDIK ALLAH AFFETSİN DEDİ BEN AFFETMİYORUM”
Burcu Köksal, 14 Mayıs 2023 ilk tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşı değişimi talep ettiğini söyledi. Köksal, “Vatandaş ilk turda değişim istedi. İktidardan memnun olmadığını belirtti. İktidar bir kere vatandaşa güven vermiyor. Adam kazanamadı. Maç sıfıra sıfır yeni başladı. Kocatepe Gazetesini ziyaretimiz vesilesiyle şunu söylemek istiyorum. Bizimle ilgili iktidar tarafından, AKP vekilleri tarafından çok kötü bir algı yayıldı. Sürekli teröre iç içe gösterirdik. AKP ‘Megri, megri’ diye görüşmeler yaptı. Oslo’da sürekli görüşmeler yaptılar. Bebek katiline Sayın Öcalan diye hitap etti. Barzani’yi davulla zurnayla misafir etti. Çadır mahkemelerinde teröristlerin ayağına savcıları getirdiler. Onları çadır mahkemelerinde beraat ettirdiler. PKK’lı teröristler ellerinde paçavra bayraklarla herkesi selamladı. Türkiye bu olayları gördü ve akabinde hendek olaylarında 800’e yakın vatan evladımız şehit oldu. Sonra çıktı AKP, ‘Aldatıldık.’ dedi. Ama terörist başı bebek katili Apo’nun mektubunu devletin resmi televizyonu TRT’de okuttu. Bunları yapan AKP, şerefli komutanları, Ergenekon, Balyoz kumpaslarıyla hapishaneye attırdı. Yaşlı demedi, onların vefatını izledi. Ama öbür taraftan Hizbullah terör örgütünün üyesini Cumhurbaşkanı özel afla dışarıya çıkarttı. Şehit polislerin, gazetecilerin, Gaffar Okan’ın katillerini, domuz bağcı Hizbullah’ın siyasi uzantısını AKP listelerinden vekil olarak meclise soktu. FETÖ elebaşısının elini eteğini öptü. ‘Gel de bu hasret bitsin.’ diye kürsülerde seslendi. Sonuç 15 Temmuz’u yaşadık. 250 vatandaşımız şehit oldu. Sonradan çıktı, ‘Aldatıldık dedi. Allah affetsin.’ dedi. Ama ben affetmeyeceğim onları. Şimdi soruyorum size, kim terörle iç içe, kim terörden medet umuyor?” dedi.
“HİZBULLAH’I MECLİSE SOKAN KİM?”
“Yol yaptık, köprü yaptık, uzaya çift şeritli yol yaptık dediler. Şimdi gelişmiş ülkelere bakıyorsun, adamlar uzayda patates, soğan yetiştirme yöntemlerini arıyor. Bizse bu ülkede patatesi, soğanı nasıl ucuza alırız diye bekliyoruz.” diyen Köksal, “Bugün AKP’nin getirdiği nokta budur. Ukrayna gibi bir ülke savaş halindeyken bile bize saman, buğday, arpa satıyor. Biz bunları ithal alıyoruz. Bugün kendi ırkımızı, yerli ırkımızı, yerli hayvanlarımızı bitirdiler. Bizi ithal anguslara, hastalıklı hayvanlara mahkûm ettiler. Şimdi 2019 yılından beri HDP’yle kol kola yürüyen HDP’den oy alan kim? AKP’dir. HDP seçmeni AKP’ye oy verince Kürt kardeşim başka bir partiye oy verince terörist. Öyle mi? Bunlar hepimizin yaşadığı gerçeklerdir. Öteki taraftan AKP’nin listesinden Meclise giren HÜDA-PAR vekili var. Ama CHP’nin listesinden meclise giden bir tane HDP milletvekili yok. Dolayısıyla burada acaba CHP mi terörden uzak durmalı? AKP mi terörden uzak durmalı? Kim terörle iç içe? Hizbullah’ın siyasi uzantısıyla HÜDA-PAR’la resmi ittifakı yapan kim? Onları meclise sokan kim?” diye konuştu.
“KİM TERÖRLE İÇ İÇE? KİMİN TÜRKLÜKLE SORUNU VAR?”
HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun İstanbul’da AK Parti listesinden milletvekili seçildiğini dile getiren Köksal, “Bu adam Diyarbakır mitingine çıktı. ‘Ey Kürdistan sahipsiz değilsin’ dedi. Türkiye Cumhuriyeti topraklarında bir ilde Kürdistan diye hitap etti. Adam açıkça niyetini ortaya koydu. Batman’da HÜDA-PAR miting yaptı. Bir tane Türk bayrağı yok. Adamların Türklükle, Türk bayrağıyla ilgili sorunları olduğu aşikârdır. Bu insanlarla resmi ittifak yapan AKP’dir. Şimdi ben soruyorum. Terörü kim besliyor? Kim terörle iç içe? HÜDA-PAR’ın resmi internet sitesine bakın. Parti programları orada yazıyor. Ne diyor? Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkesin Türk olduğu nitelemesinden vazgeçilecek Kürtlerin varlığı anayasal olarak tanınacak diyor. Yani Kürt vatandaşlığı tanımı yapıyor. Kürtçe, Türkçe ile birlikte ikinci resmi dil olarak kabul edilmeli. Kürtçe aynı zamanda eğitim dili olmalıdır diyen bir HÜDA-PAR var. Ana dilde Kürtçe eğitimini savunan bir HÜDA-PAR var. ‘İlköğretim öğrencilerine okutulan ırkçılık kokan andımız ve benzeri metinler kaldırılmalıdır. Ne mutlu Türk’üm diyene gibi yazılar silinmeli. Bir Türk dünyaya bedeldir şeklindeki ırkçı söylemlere son verilmelidir.’ diye resmi internet sitesine yazan bir HÜDA-PAR var. Bu HÜDA-PAR’la resmi ortak olan AKP var. Bu HÜDA-PAR’ın vekillerini meclise sokan AKP var. Şimdi ben soruyorum. Kim terörle iç içedir? Kimin Türklükle sorunu var? Kim bu ülkeyi bölmek istiyor? Bu sonuçtan artık herkes bunu anlaması gerekiyor. Ve şunu da söyleyeyim. Sandığa gitmem demek bana ne Suriyeliler bu ülkeyi istila etsin demektir. Eğer bunlar kalırsa bu ülkede 10 milyon mülteci daha bu ülkeye gelecek. Suriyeliler geri gönderilmeyecek, bırakın 10 milyon mülteci, daha bu ülkeye gelecek. Ama eğer Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa biz mültecileri geri göndereceğiz. Eğer bunlar kalırsa dolar 30 liraya fırlayacak. Beş liraya aldığımız ekmeği 10 liraya alacağız. Böyle bir ekonomik sıkıntı da bu ülkeyi bekliyor. Bunlar kalırsa. Onun için bütün vatandaşlarımızın sandığa giderken bu duyarlılıkla hareket etmesini istiyorum. Ve vatanını seven herkesin de sandığa gitmesini bekliyorum.” şeklinde konuştu.
“İKİNCİ TURDA DA BU MİLLETİN ERDOĞAN’A GEÇİT
VERMEYECEĞİNE İNANIYORUM”
Burcu Köksal, Cumhur İttifakı paydaşlarının önceki gün ortak düzenledikleri basın toplantısında AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 70’in üzerinde oy çıkacağı açıklamasını değerlendirdi. Köksal şöyle konuştu: “Kendilerini saraylara, milyonluk araçlara, çeşitli nimetlere layık görüp milletin geleceğini umursamayanlara, oda yetmeyip kendilerini Türk milletinden üstün tutanlara sandıkta gereken cevabı bu millet verecektir diyorum. İlk turda kazanamadı. Maç sıfıra sıfır bitti. Şimdi maç yeniden başladı. Bu maç iki kişi arasında geçiyor. Birisi bu ülkeyi mültecilerle doldurup doları 30 liraya fırlatıp insanları kuru soğana bile muhtaç hale getirecek. Hizbullah denen terör örgütünün siyasi uzantısıyla kol kola resmi ittifak yapıp onun vekillerini meclise sokacak. Yani domuz bağcılarını, Gaffar Okkan’ın katillerini meclise sokacak. Öteki de bu ülkeyi mültecilerden temizleyeceğim demektedir. Kandil denen terör yuvasını yerle yeksan edeceğim, dağıtacağım diyen her türlü terör örgütünün karşısında olan ve bu ülkede herkesin emeğinin hakkını alması için çalışan bir Kılıçdaroğlu var. Türkiye bu şekilde tercihini yapacak. Ben inanıyorum ki bu millet ilk turda Erdoğan’a geçit vermedi. İkinci turda da Erdoğan’a geçit vermeyecek. Ve sandıkta gereken cevabı verecek. Ben buradan bütün hemşehrilerime seslenmek istiyorum. Vatanını seven herkes sandığa gitsin ve terörün karşısında duran Hizbullahçılara, PKK’lılara, FETÖ’cülere geçit vermeyecek olan bu ülkenin birlik beraberliğini, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü savunan Türkiye’nin kurucu partisi CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermelerini bekliyorum.”
“ÜLKENİN BEKASINI SAĞLAYABİLECEK TEK GERÇEK LİDER KILIÇDAROĞLU’DUR”
Afyonkarahisar’da Cumhur İttifakını oluşturan siyasilerin ortak toplantısında birlik, beraberlik sergilenmesini yorumlayan Köksal şunları söyledi: “Millet ittifakında da altı parti bir aradayız. Herkes farklı yerlerde çalışmalar yapıyor. Şu anda biz SP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, DP ve İYİ Parti ile ikinci turda Sayın Kemal Kılıçdaroğluna destek için görüşmeler yapıyoruz. Hep birlikte biz ikinci turda inşallah Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne çıkartacağız. Belediyelerden örnek vereceğim. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen.Yıllarca Belediye Meclis üyeleri AKP’de ve diğer partilerde çoğunluk olmasına rağmen Belediye Başkanı olarak Eskişehir’i bir dünya kenti haline getirdi. Ve çok güzel yönetti. Keza bugün Ankara ve İstanbul’da Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Belediye Meclis çoğunluğu AKP’de olmasına rağmen büyükşehirleri çok iyi yönetiyorlar. Yani buradan örneklemek istiyorum. Meclis çoğunluğu ondaydı, bundaydı değil. Bu ülkeyi yönetecek olan kişiyi seçeceğiz seçeceğiz. Bir tarafta demokrasi var. Bir tarafta terörle çok ciddi mücadele edecek bir lider var. Bir tarafta bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumayı taahhüt eden bir lider var. Öbür tarafta da Türklük’ten, Türk bayrağından rahatsız olan domuz bağcı, Hizbullah terör örgütünün siyasi uzantısı HÜDA-PAR’la resmi ittifak yapıp HÜDAPAR’ın vekillerini meclise sokan, ülkeyi mülteci istilasına teslim eden ve daha mülteci getirecek olan bu ülkedeki ekonomik sıkıntıları çözememiş bir lider var. Bugüne kadar HDP’yle kol kola yürüyüp HDP’den oy almış FETÖ’ye kürsülerde methiyeler düzenler var. Daha 15 Temmuz’a kadar FETÖ’le iç içe olan bir AKP ve Genel Başkanı var. Seçimle ülkenin bekasını gerçekten sağlayabilecek olan lider Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ya da Tayyip Erdoğan’la maalesef kötü günler bizi bekleyecek. Durum budur.”
“MÜLTECİ İSTİLASINA VE
TÜRKLÜKTEN NEFRET EDENLERE KARŞI KILIÇDAROĞLU’NA OY VERİN”
28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimleri için Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’a oy veren seçmene çağrıda bulunan Köksal şunları kaydetti: “Sinan Oğan’a oy veren seçmenlere seslenmek istiyorum. Eğer sandığa gidip Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermezseniz Suriyeliler bu ülkeyi istila edecek. Daha büyük bir mülteci dalgası Türkiye’ye gelecek. Belki şehirlerimizi o mülteciler istila edecekler. Yani bu görünen budur. Ayrıca pahalılık daha çok artacak. Ormanlar yanacak ve bu ormanlar kaderine terk edilecek. Belki yan komşumuz yiyecek ekmek bulamayacak. Çünkü ülke daha çok fakirleşecek. Kızılay bu ülkede istediği gibi kan satacak. Çocuklarımız işsiz kalacak. Eğer bu insanlar sandığa gidip Kılıçdaroğlu’na oy vermezse tek adam ülkeyi istediği gibi yönetecek. Onun için Sinan Oğan’a oy vermiş, bütün seçmenlere sesleniyorum. Lütfen sandığa gidin ve bu ülkeden mültecilerin gönderilmesi için, mültecilerin bu ülkeyi istila etmemesi için ve bu ülkede çocuklarımızın gelecekte hakkını alabilmesi için, Türklük’ten nefret edenlerin, Türk bayrağını sevmeyenleri, söz sahibi olmaması için lütfen gidin sandığa ve Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verin.”
“SİNAN ATEŞ’İN KATİLİ AFYON KÖKENLİ SİYASİDE OLSA ACIMAM”
“Sinan Ateş’in katillerini bir kere hâkim önüne çıkartacağız. Kim olursa olsun ucu nereye dokunursa dokunsun.” diyen Köksal sözlerini şöyle sürdürdü: “Sinan Ateş’in katilleri siyasi de olsa, kim olursa olsun işin ucu siyasi kişilere dokunsada o gün geldiğinde inşallah iktidar olduğumuzda yani Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Çankaya Köşkü’ne çıktığında Sinan Ateş’in katilleri de muhakkak yargılanacak. Bu katiller Afyonkarahisarlı da olsa, Ankaralı da olsa, İzmirli de olsa, Karslı da olsa Türkiye’nin neresinden olursa olsun, babamın oğlu olsa acımam. Bir insanı göz görerek öldüren, katleden iki tane evladı babasız bırakan, vatansever bir ülkücüyü katleden kim olursa olsun acımayız. CHP olarak bu konuda da tavrımız nettir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun tavrı nettir. Sinan Ateş’in katilleri muhakkak hâkim önüne çıkıp en ağır cezayı alacak. Onları taşın altında da olsa bulup çıkartacağız. Kim olursa olsun ucu nereye dokunursa dokunsun. Duyumlar içerisinde Sinan Ateş cinayeti azmettiricilerinden bir ismin Afyonkarahisar kökenli bir siyasi olduğunu bende duydum. Kim olursa olsun fark etmiyor. Babamın oğlu olsa acımam. Kim olursa olsun acımam. Bu bir suçtur. Göz görerek şehrin göbeğinde bir yurtsever, bir ülkücü, bir vatansever öldürülüyor. Ve hiçbir şey yokmuş gibi üzeri kapatılmaya çalışılıyor. Buna hiçbir vicdan kabul etmez. Benimle aynı siyasi görüşte olmayabilir. Ama o insanın yaşama hakkı var her şeyden önce. Onun için Sinan Ateş’in katilleri o iki yavru babasız kaldı, bir kadın eşini kaybetti. Bir ana baba evladını kaybetti. Mutlaka onlara bu acıyı yaşatanlar hesap vermelidir. Verecek, hâkim önüne çıkacak. Ucu nereye dokunursa dokunsun.”
“KILIÇDAROĞLU SEÇİLİRSE YÖNETİM KRİZİ OLMAZ, ERDOĞAN’I İLK TURDA KENDİ SEÇMENİDE İSTEMEDİ”
Burcu Köksal, ikinci turda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde TBMM aritmetiğine bakıldığında olası bir yönetim krizi ve erken genel seçim yaşanmayacağını söyledi. Köksal sözlerine şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanı sadece meclise bağlı değil. Kararname çıkarma yetkisine de sahip. Kaldı ki biz şunu taahhüt ediyoruz. Biz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Çankaya Köşkü’ne çıktıktan sonra ülkeye güçlendirilmiş parlamenter sistemin gelmesini taahhüt ediyoruz. Güçlendirilmiş parlamenter sistemde de bu ülkede demokrasi olacak. Zaten artı barajın da yüzde üçe düşürülmesini ortak mutabakat metnimizde taahhüt ettik. Herkesin her partinin daha iyi temsil edebilmesi için, her seçmeni daha kendi görüşlerini mecliste temsil ettirebilmesi için bunu yaptık. Bu bizim olmazsa olmazlarımızdan. Dolayısıyla ben bir kriz oluşacağını filan öngörmüyorum. Kaldı ki şu anda zaten mecliste Tayyip Erdoğan ne isterse onu yapan milletvekilleri var. Yani parmak indir kaldır şeklinde görev yapıyorlar kusura bakmasınlar. İktidar vekilleri çıkan yasalardan bihaberler. Mecliste oylama zamanında genel kurula geliyorlar. Neyi oyladıklarını sorun bilmiyorlar. Benim kadar yani diğer Cumhur İttifakı milletvekillerinin çıkan yasalardan gelen önergelerden haberleri yok. Benim bildiğimin yarısı kadar bile haberleri yok. Çünkü mecliste değiller. Meclisi takip etmiyorlar. Sadece oylama zamanı sayısal çoğunluğu sağlamak için genel kurula gidiyorlar. Lütfen bir meclis karnesi çıkarıp bakın. Kim kaç tane kanun teklifi vermiş? Önerge vermiş. Kaç kez kürsüye çıkıp konuşmuş. Bir gazeteci arkadaşımız bizim vekillerin karnesi çıkartmıştı. Yani Afyon’da Cumhur İttifakı vekilleri neredeyse beş yıllık görev sürelerinde doğru dürüst kürsüye çıkmamışlar. Benim 280 kürsü konuşmam,147 tane bir dakikalık konuşmam var. Bunların yüzde 70’i Afyon’la ilgilidir. Genel siyaset üzerine gelen kanun teklifleri üzerine önergeler üzerine hemen birçok konuda fikrimizi beyan ettik. Olması gerekeni söyledik. Yanlışları söyledik. Doğru olan için mücadele ettik. Peki, soruyorum Cumhur İttifakı’nın vekilleri ne yapmış? Ne için mücadele etmiş? Saraydan gelen teklifler noktası virgülüne kadar parmak indir, kaldırla geçiyor. Bazen düzelttirebiliyoruz mücadeleyle, kamuoyu oluşturuyoruz, düzeltebildik. Bazen dinlemediler, ya böyle çıkaralım da dur bakalım ne olursa olur dediler. Yani böyle bir anlayış var AKP’de. Onun için bu konuda herkes müsterih olsun. Kararnamelerle ve mecliste de gerekli çalışmayla biz bu ülkeyi en doğru şekilde yönetiriz. Kaldı ki bakanlıklar dışarıdan atanıyor. Kabine artı cumhurbaşkanı yardımcılarımız diğer beş partinin lideri ve iki belediye başkanımız olacak. Dolayısıyla bir yönetim krizinin oluşacağını düşünmüyorum. Yani gönül rahatlığıyla Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verilebilir. Sayın Kılıçdaroğlu bu seçimi alacak. Çünkü ilk turda milletin yüzde 50,50’si Erdoğan’ın gitmesini istedi. Yani kendi seçmeni de dâhil olmak üzere bir oy kaybı var. AKP’nin de Erdoğan’ın da. Bu Türkiye genelinde net belirgin bir şekilde gözüküyor. İktidar güvenoyu alamadı. İktidar kazanamadı kaybetti. Şimdi maç yeniden başladı. Sıfıra, sıfır. Bu maç 28 Mayıs 2023 tarihinde inşallah Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çankaya Köşkü’yle çıkmasına çıkmasıyla bitecek.”
“BİZ BU SEÇİMİ ALACAĞIZ CUMHUR İTTİFAKI YEREL SEÇİME HERHALDE BİZDEN KORKTUĞU İÇİN BİRLEŞEREK GİDECEK”
İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın memleketi olması nedeniyle Afyonkarahisar’da program yapabileceğini belirten Köksal sözlerini şöyle tamamladı: “Şu an için programlar yapılma aşamasında. Bildiğim kadarıyla Gültekin Uysal, Afyon’da olacak. Kendi memleketi olduğu için. Tabii süreçte kısa. Bizler bütün örgütlerimizle çalışıyoruz. İlçe başkanlarımız, il başkanımız belde başkanlarımız hepsiyle toplantılar yaptık. Çalışma stratejini konuştuk. Bizler sürekli sahadayız. Müşahit görevlendirmeleri yaptık. Bazı sandıklara ekstra arkadaşlarımız gidecek. Orada bekleyecekler. Biz bu seçimi alacağız inşallah. Cumhur İttifakı belediye seçimleri için de ittifakın sürmesi ümidinde. Önce 28 Mayıs 2023 tarihinde inşallah biz Cumhurbaşkanımızı Çankaya Köşkü’ne çıkartacağız. Bu seçimi alacağız. Bundan sonra belediye seçimlerini Millet İttifakı paydaşları olarak elbette konuşacağız. Ama il başkanlarımız bu ittifakın Afyon’da devam etmesi görüşünde olduklarını söylüyorlar. Demek ki yerel seçimler için Cumhur İttifakı birleşiyorsa bizden bu kadar çok korkuyorlar. Demek ki Millet İttifakı’nın gücünden, başarısından 28 Mayıs’ta da kaybedeceklerini düşündükleri için birleşerek gidelim diyorlar herhalde. Ne olursa olsun bu millet feraset sahibidir. Sandıkta gereğini yapacaktır.”

Bakmadan Geçme