Köksal: Baharı getireceğiz

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Milletvekili Adayı Burcu Köksal, oyunu Şemsettin İlköğretim Okulu'nda kullandı. Köksal, 'Demokrasi için hak hukuk adalet için oyumuzu kullandık. Baharı getireceğiz.' dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, oyunu Şemsettin İlköğretim Okulu'nda 2038 numaralı sandıkta öğlen saat 13.00'de kullandı. Köksal, seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını [&hellip]

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Milletvekili Adayı Burcu Köksal, oyunu Şemsettin İlköğretim Okulu’nda kullandı. Köksal, “Demokrasi için hak hukuk adalet için oyumuzu kullandık. Baharı getireceğiz.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, oyunu Şemsettin İlköğretim Okulu’nda 2038 numaralı sandıkta öğlen saat 13.00’de kullandı. Köksal, seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Demokrasi için hak hukuk adalet için oyumuzu kullandık. Baharı getireceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme