Köken'in takımları dikkat çekiyor

2. Amatör Lig'de şampiyonluğa gözünü diken Sinanpaşa Belediyespor, Şuhut Topaçspor'u 11-0 mağlup ederek 2'de 2 yaptı. Daha önce Nuribey Belediyesor ile de şampiyonluk yaşayan Sinanpaşa'nın Teknik Sorumlusu Mustafa Köken'in başarısı giderek artıyor   2. Amatör Lig C Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Sinanpaşa Belediyespor, hafta sonu konuk ettiği Şuhut Topaçspor'u 11-0 mağlup etti. Sinanpaşa ile 2'de [&hellip]

2. Amatör Lig’de şampiyonluğa gözünü diken Sinanpaşa Belediyespor, Şuhut Topaçspor’u 11-0 mağlup ederek 2’de 2 yaptı. Daha önce Nuribey Belediyesor ile de şampiyonluk yaşayan Sinanpaşa’nın Teknik Sorumlusu Mustafa Köken’in başarısı giderek artıyor

2. Amatör Lig C Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Sinanpaşa Belediyespor, hafta sonu konuk ettiği Şuhut Topaçspor’u 11-0 mağlup etti. Sinanpaşa ile 2’de 2 yapan Teknik Sorumlu Mustafa Köken, daha önce de Nuribey Belediyespor’un şampiyonluğa ulaşmasında büyük paya sahipti.
Sinanpaşa’nın oynadığı iki maçı da kazanmasından sonra puanı 6’ya yükseldi. Grup’ta lider olan Sinanpaşa 15 gol averajına sahip.
Sinanpaşa Belediyespor’un Topaçspor maçındaki gollerini Alaaddin Boyacı (4), Samet Yaşar (3), İsmail Koyun (2), Vedat Vurkan ve Kemal Temur kaydetti.

Bakmadan Geçme