Koçum benim – Kocatepe Gazetesi

Harb-İş’te bir tarafında “Allah”, bir tarafında “Muhammed” yazan koç, şaşkınlığa neden oldu Harb-İş’te doğuştan bir ayağı aksak olan koçun vücudundaki simgeler, görenleri hayrete düşürüyor. Siyah koçun vücudunun sağında “Allah”, solunda da “Muhammed” yazısına benzer şekiller bulunuyor. ÇOCUKLAR UYARDIKoçun bulunduğu Gazi Mahallesi’nde ikamet eden Musa Çelik, “Ev sahibimize ait koç, 3 aydır evin bahçesindeydi. Mahallede Arap [&hellip]

Koçum benim

Harb-İş’te bir tarafında “Allah”, bir tarafında “Muhammed” yazan koç, şaşkınlığa neden oldu

Harb-İş’te doğuştan bir ayağı aksak olan koçun vücudundaki simgeler, görenleri hayrete düşürüyor. Siyah koçun vücudunun sağında “Allah”, solunda da “Muhammed” yazısına benzer şekiller bulunuyor.
ÇOCUKLAR UYARDI
Koçun bulunduğu Gazi Mahallesi’nde ikamet eden Musa Çelik, “Ev sahibimize ait koç, 3 aydır evin bahçesindeydi. Mahallede Arap harflerini bilen çocuklar, bizi uyardı ve yazılara dikkatimizi çekti. Çocukların uyarısından sonra kelimeleri gördük” dedi.
MAHALLENİN
MASKOTU OLDU
Gazi Mahallesi Muhtarı Şükrü Taşkın ise “İlk kez böyle bir duruma şahit oluyoruz. Tüyleri uzun olduğu için pek fark edilmiyor; ama tüyleri kısalsa yazının daha net otaya çıkacağını düşünüyorum. Koç, mahallemizin maskotu oldu” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme