• Haberler
  • Genel
  • Koç’tan AGD’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Koç’tan AGD’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Ata Savunma Sporu Federasyonu Bölge ve İl Temsilcisi Hakan Koç, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanşma Derneği’ni ziyaret etti Ata Savunma Sporu Federasyonu Bölge ve İl Temsilcisi Hakan Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği'ni ziyaret ettiler. AGD Sosyal Tesislerinden Dernek Başkan Yardımcısı Hamza Top ve Dernek Halkla İlişkiler sorumlusu İsa Kuş tarafından karşılanan Ata Savunma [&hellip]

Koç'tan AGD'ye ziyaret

Ata Savunma Sporu Federasyonu Bölge ve İl Temsilcisi Hakan Koç, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanşma Derneği’ni ziyaret etti

Ata Savunma Sporu Federasyonu Bölge ve İl Temsilcisi Hakan Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler. AGD Sosyal Tesislerinden Dernek Başkan Yardımcısı Hamza Top ve Dernek Halkla İlişkiler sorumlusu İsa Kuş tarafından karşılanan Ata Savunma Sporu Federasyonu Bölge ve İl Temsilcisi Hakan Koç, Afyonkarahisar’da görev yapan tüm ulusal ve yerel medya mensuplarına, yeni açılan Sosyal Tesislerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında konuşan AGD Başkan Vekili Hamza Top, Afyonkarahisar ve İlçelerinde yapılacak olan her türlü sportif faaliyetlerine gerek haber yapılması hususunda gerekse organizasyonlara destek verilmesi hususunda gerekli hassasiyet ve desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi. Ata Savunma Sporu Federasyonu Bölge ve İl Temsilciliğinin sportif faaliyetlerini de yakından takip ettiklerini ve duyurusunu da en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını belirten Hamza Top, İl Telsilcisi Hakan Koç ile çeşitli kutlamalarda da bu aktivitelerin yapılması hususunda bilgi alış verişinde bulundu.
“Basın mensuplarına
kapılarımız açık”
Ata Savunma Sporu Federasyonu Bölge ve İl Temsilcisi olarak, hem de Koç-Nak Gençlik Spor Kulübü ve Derneği olarak spor salonlarında medya mensuplarını da sporcu olarak görmek istediklerini belirten Hakan Koç, “Basın mensuplarımız kulübümüzde bulunan değişik faaliyetlerin hangisinden faydalanmak istiyorlarsa başımızın üstünde yerleri var. Biz sporculara ve sportif faaliyetlere sağladığınız destekler için çok teşekkür ederiz” dedi.
TesİSİ beğendİler
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Sosyal Tesislerini de gezen Hakan Koç, derneğin oluşmasında ve medya mensuplarını bir çatı altında toplanmasında emeği geçenleri kutladı.
Ziyarete katılan Ata Savunma Sporu Federasyonu Bölge ve İl Temsilcisi Hakan Koç, Kulüp Başkan Yardımcısı Mukadder Yıldırım ve Genel Sekreter Hatice Özgür’e tesisleri gezdirerek, derneğin masa flamasını hediye eden AGD Başkan Yardımcısı Hamza Top, dernek sosyal tesislerinin, toplantı ve eğitim salonlarının tüm sportif faaliyet gösteren kulüpler olduğu gibi Ata Savunma Sporu Federasyonu Bölge ve İl Temsilciğinin hizmetine de açık olduğunu söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme