Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocatepe’yi ziyaret ettiler

İnternet Medya Birliği üyeleri

İnternet Medya Birliği üyeleri ile şehrin tanınmış simaları gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler

Afyonkarahisar’da faaliyet gösterin internet haber sitelerinin sahip ve yöneticileri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.
Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren internet haber sitelerinin güç birliği yaparak oluşturdukları İnternet Medya Birliği üyeleri Aydemir Kurt, Sonar Gürsan, Yüksel Elçi, İsmail Ögeday, Faruk Kılınç, İ. Hakan Tüblek ve Ahmet Taşdelen mesleki dayanışma adına bu tür ziyaretleri sürdürdüklerini belirterek Kocatepe Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar dilediler. Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’un doğum gününü de kutlayan İnternet Medya Birliği üyeleri Afyonkarahisar Kalesi şekline getirdikleri katmerle ilginç bir kutlamaya imza attılar.
Karabekirzade Lokumları sahibi Bekir Erten, Foto Şeref Fotoğraf Stüdyosu sahibi Şerafettin Gerçekçi ve Afyonkarahisar şehir içi ulaşımını uzun yıllar sürdüren Tureks Otobüsleri sahibi Galip Şanlı da Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret ederek, gazete sahibi Sezer Küçükkurt’u iyi dileklerini ileten isimler arasında yer aldılar. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti