Kocatepe’yi kutladılar

Vali Vekili Keklik, AK Parti Milletvekili Eroğlu, CHP Milletvekili Köksal, Başkan Zeybek, AK Parti İl Başkanı Uluçay ve CİB İl Müdürü Burcu gazeteniz Kocatepe’nin 57. yayın yılını kutladılar   Gazeteniz Kocatepe’nin 57. kuruluş yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar Vali Vekili Mehmet Keklik, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi [&hellip]

Vali Vekili Keklik, AK Parti Milletvekili Eroğlu, CHP Milletvekili Köksal, Başkan Zeybek, AK Parti İl Başkanı Uluçay ve CİB İl Müdürü Burcu gazeteniz Kocatepe’nin 57. yayın yılını kutladılar

Gazeteniz Kocatepe’nin 57. kuruluş yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar Vali Vekili Mehmet Keklik, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu birer kutlama mesajı yayımladılar.
KEKLİK BAŞARILAR DİLEDİ
Afyonkarahisar Vali Vekili Mehmet Keklik yayınladığı mesajında, “Gazetenizin kuruluşunun 57. yılına girmesi nedeniyle şahsınızda tüm çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.” dedi.
ZEYBEK: 57 YILDIR BAŞARILI GAZETECİLİĞİN ADRESİ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise, “30 Ağustos 1965 yılında yayın hayatına başlayan, Kocatepe Gazetenizin 56. yılını tamamlayıp 57. yayın hayatına girmesi nedeniyle tüm gazete çalışanlarınızı kutluyorum. İletişimin ve toplum ilişkilerinin önemsendiği günümüzde yerel basın kamuoyu adına önemli bir işlev görmektedir. Kocatepe Gazetesi de 56 yıldır kaliteli, tarafsız, ilkeli ve objektif yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespiti, dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Kocatepe Gazetesinin 57. yayın yıldönümünü kutlar; şahsınıza ve tüm çalışanlara başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.
EROĞLU: KOCATEPE ÖNEMLİ BİR VAZİFEYİ YERİNE GETİRİYOR
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Büyük Taarruz’un yıl dönümünde kurulan Kocatepe Gazetesinin siz değerli sahibi ve çalışanlarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum.
Kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşlarımızın haber alma hakkının korunması demokrasimizin işlerliği açısından basınımız hayati öneme sahiptir. Kocatepe Gazetesi, bu önemli vazifeyi yerine getirmek için büyük bir gayret ve fedakârlıkla çalışmalarını yürütmektedir.
Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşlarımızın haberlere ulaşmasını sağlayan Kocatepe Gazetesinin sahip ve çalışanlarını gönülden tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Daha nice 57 yıllara ulaşmanız temennisiyle yayın hayatınızda üstün muvaffakiyetler diliyorum.” şeklinde konuştu.
KÖKSAL: SON 56 YILIN
GÜVENİLİR HABER KAYNAĞI
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ise, “1965’den bu yana Afyonkarahisar’da aralıksız olarak yayın hayatını sürdürerek, son 56 yılın güvenilir haber kaynağı ve Afyonkarahisar’ın sosyal, ekonomik, kültürel, sportif, siyasi “tanığı” olan Kocatepe Gazetesi’nin kent açısından büyük önem taşıyan hizmetlerinin, doğru ve tarafsız gazetecilik ilkeleri doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarıyla sürmesini diler, geçmişten bugüne kadar Kocatepe Gazetesi’ne emeği geçen herkesi kutlarım.” diye konuştu.
ULUÇAY: KOCATEPE GAZETESİ HALKIMIZIN GÖNLÜNDE
MÜSTESNA BİR YERE SAHİP
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay Kocatepe Gazetesi’nin kuruluşunun 56. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Sayın Sezer Küçükkurt’un, başında bulunduğu Kocatepe gazetesi, 56 yıldır halkımızın gönlünde müstesna bir yere sahip olarak yayın hayatını sürdürüyor. Nice güzel ve bereketli yıllar diliyorum.” dedi.
“KOCATEPE’NİN ŞEHRİMİZİN GELİŞİMİNE KATKISI BÜYÜKTÜR”
Uluçay kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tarafsız habercilik anlayışıyla ilimizde her zaman gündem oluşturan, halkın ve haklının yanında olma ilkesinden hiçbir zaman taviz vermeyen Kocatepe, okuyucusuyla ilk kez buluştuğu 30 Ağustos 1965 yılından beri prestijli yayın çizgisini ve şehrimizin en güvenilir gazetelerinden biri olma özelliğini korudu. Hem marka değeri hem de okuyucu profili yönüyle bakıldığında çıtasını sürekli yükselten bir çizgiye sahip olan Kocatepe Gazetesi, genç kadrosu, dürüst, şeffaf ve sorumlu habercilik anlayışıyla halkımızın gönlünde yer tutmuş bir değerdir. Yerel basın Afyonkarahisar’da ve bölgemizde yaşanan gelişmelerden haberdar olmamızı sağladığı gibi, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına da önemli katkılar sunmuştur. Şüphesiz Kocatepe Gazetesi’nin bu katkılarda payı büyüktür. Yerel basınımızın, büyük bir özveri içerisinde yerine getirdikleri bu görevlerini, bundan sonra da aynı özveri ve duyarlılıkla devam ettireceklerine olan inancımı her zaman olduğu gibi bu günde de belirtmek istiyorum.”
BURCU: BAŞARILAR DİLERİM
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu, “30 Ağustos 1965 yılında Afyonkarahisar ilinde yayın hayatına başlayan Kocatepe Gazetenizin 57. yılına girmesi münasebetiyle sizi ve basın çalışanlarınızı tebrik ederim. Başarılı yayıncılık faaliyetlerinizin, Afyonkarahisar basınına kattığı değerden dolayı teşekkür eder, yayın hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme