Kocatepe'ye Bekleniyordu, Gelemedi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in bugün gerçekleştirilecek Zafer Yürüyüşü'ne katılması bekleniyordu ancak Özel programına Kocatepe'yi almadı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bu gece Şuhut’tan başlayacak ve Kocatepe’de sona erecek Zafer Yürüyüşü’nü programına almadı. Özel, 9 Mayıs 2024’te Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ziyaretinde basın mensuplarının “Kocatepe’ye devlet büyüklerimizin gelmesini bekliyoruz” yorumuna CHP’nin önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zafer Yürüyüşü’ne katıldığını belirterek cevap vermişti. Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise devlet protokolü ile tören yapıldığı için Ankara dışındaki bir programa katılamayacağını kaydetmişti.

Kocatepe'ye Bekleniyordu, Gelemedi

DÜN FISTIK MİTİNG’NDEYDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kısa bir süre önce bacağında oluşan rahatsızlık nedeniyle ayakta çok duramadığı yorumu yapılsa da Özel dün Gaziantep’de CHP İl Başkanlığı’nı ve Şehitkamil Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti; Şehitkamil’de İstasyon Meydanı’nda Fıstık Mitingi’nde konuştu; Fıstık Mitingi’nden önce de üreticileri ziyaret etti.

KONFERANS DÜZENLENEBİLİRDİ

CHP Lideri’ni Afyonkarahisar’da görmek istediklerini belirten vatandaşlar, “Sayın Özel’in bacağında rahatsızlık olabilir. Geçmiş olsun. Yürümekte sıkıntı çekiyorsa en azından kendisinin katılacağı büyük bir konferans düzenlenebilir; Afyonkarahisar ve Kocatepe’nin isminin daha çok gündemde tutulması sağlanabilirdi” dediler.

Bakmadan Geçme