Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocatepe’ye 55’inci yıl ziyareti

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yöneticileri Kocatepe Gazetesi’nin 55. kuruluş yıldönümü nedeniyle, Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret ederek gazeteye tebriklerini ilettiler

 

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Hacı Hakkı Özsoy, Hüsnü Serteser, Muammer Türker ve Genel Sekreter Hakan Dilek 31 Ağustos Cumartesi günü Kocatepe Gazetesi’nin 55. kuruluş yıldönümü nedeniyle Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret etti.
“NİCE 55. YILLARA”
Ziyaret sırasında konuşan, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Kurucu Başkanı ve Türkeli Gazetesi sahibi Hacı Hakkı Özsoy, bölgenin saygın gazetelerinden Kocatepe Gazetesi’nin 55. yaş gününü kutladığını söyledi. Özsoy, daha nice yaş günlerini sağlık, saadet, mutluluk, başarı içerisinde çalışanlarıyla birlikte kutlama dileklerini ifade etti.
“KOCATEPE GAZETESİ TARİHTE
BİR ÇOK ÖNEMLİ OLAYA ŞAHİT”
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda 55 yıl önce kurulan Kocatepe Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı hem de Kocatepe Gazetesi’nin 55. kuruluş yıldönümünü kutlamanın kıvanç verici olduğunu belirten Serteser, “Mutlulukla Kocatepe Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü hep birlikte hem gazete sahibi Sezer Küçükkurt hem de tüm ekibini kutlamaya geldik. Bildiğim kadarıyla ilimizin yayın hayatında olan en eski ikinci gazetesidir. Dolayısıyla Kocatepe Gazetesi önemli kilometre taşlarından geçip önemli, şeylere şahit olmuş tarihte çok önemli bir gazetemizdir. Daha nice 55 yıllara ulaşılmasını diliyoruz. Sezer Küçükkurt ve çalışanlarını kutluyoruz.” dedi.
“NİCE YILLARA
HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği denetim kurulu üyesi Muammer Türker ziyaret sırasında, Kocatepe Gazetesi’nin hayatında ayrı bir yeri olduğunu ifade etti. Kendisinin ilk köşe yazılarını Kocatepe Gazetesi’nde yazmaya başladığını ifade eden Türker, “Rahmetli Şükrü Küçükkurt amcamızla konuşup ilk köşe yazılarımızı yazmıştık. Sanırım Sezer Küçükkurt ortaokul ya da lise öğrencisiydi. Kocatepe Gazetesi’nde epeyce bir teşriki mesaimiz olmuştur. O günlerde köşe yazarlığıyla da olsa tohumları atılmış, Hüsnü Serteser’in Megabirlik’i kurduğu dönem itibariyle Gazete 3’ün idare heyetinde bulunuyoruz. Biz kardeş gazeteyiz. Afyon’un hatta Türkiye’nin kurtuluşuna adım atıldığı günlerde böyle bir gazetenin kurulup yayın hayatında da 55. yılını tamamlamış olması önemlidir. Ben daha nice uzun ömürler diliyorum. Gazeteyi çok da güzel götürüyorsunuz. Daha uzun yıllar götürmeniz dileğiyle 55. kuruluş yıldönümünün hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.
“MESLEK VE ÖZEL GÜNLER BİRLİKTE GÜZEL”
Dernek Genel Sekreteri ve Hisar Gazetesi Sahibi Hakan Dilek de Kocatepe Gazetesi’nin kurucuları merhum İbrahim Küçükkurt ile Şükrü Küçükkurt’u rahmetle andığını ifade etti.
Babadan oğla, amcadan yeğene devam eden bir gazete olan Kocatepe’nin nice kuruluş yıldönümlerini idrak etmesini temenni eden Hakan Dilek, “Gazetelerimiz önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Bu kapsamda Kocatepe Gazetesi’nin de önemi büyük. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, bundan sonraki yayın hayatlarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt dernek üyesi ziyaretçilere nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti.
Küçükkurt şöyle konuştu: “Değerli büyüklerimize, ağabeylerimize, meslektaşlarımıza bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için mutluluğumuzu paylaştıkları için biz de çok teşekkür ediyoruz. Gazetecilik güzel insanlarla, doğru çalışmalarla, iyi hizmetlerle değer kazanan bir meslektir. Hep birlikte bunu hayata geçirmeye çalışıyoruz. Ben emeklerinizden ve katkılarınızdan dolayı hepinize bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Sağ olun. Meslek ve böylesi günler hep birlikte olunca güzel oluyor. İnşallah böyle devam etmeye çalışacağız.”