• Haberler
  • Genel
  • Kocatepe'nin Renkleri projesi sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe'nin Renkleri projesi sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca yürütülen Gençlik Programı kapsamında ve Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibe ile gerçekleştirilen “Kocatepe'nin Renkleri” isimli proje faaliyetleri sürüyor Kocatepe Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Kulübü tarafından yürütülen, gazeteniz Kocatepe’nin de ortağı olduğu 'Kocatepe'nin Renkleri' projesi faaliyetleri kapsamında proje gönüllüleri Afyonkarahisar’daki anıtları ve şehitlikleri ziyaret ettiler. Kocatepe Anadolu [&hellip]

Kocatepe’nin Renkleri projesi sürüyor

Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca yürütülen Gençlik Programı kapsamında ve Avrupa Komisyonu’ndan sağlanan hibe ile gerçekleştirilen “Kocatepe’nin Renkleri” isimli proje faaliyetleri sürüyor

Kocatepe Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Kulübü tarafından yürütülen, gazeteniz Kocatepe’nin de ortağı olduğu “Kocatepe’nin Renkleri” projesi faaliyetleri kapsamında proje gönüllüleri Afyonkarahisar’daki anıtları ve şehitlikleri ziyaret ettiler.
Kocatepe Anadolu Lisesi, Kocatepe İş Eğitim Merkezi ve Uygulama Okulu, Kocatepe Ortaokulu, Kocatepe Gazetesi ve Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden gönüllülerin katıldığı gezinin Kocatepe bölümünde; Şuhut Hacı Veli Konağı, Yüzbaşı Agah Efendi Şehitliği, Zafer Müzesi, Büyük Taarruz Şehitliği ve Başkomutan Mustafa Kemal Anıtı gezildi.
Dumlupınar bölümü gezisinde ise; Zafertepe Anıtı, Şehit Sancaktar Mehmetçik Anıtı, Şekip Efendi Şehitliği, Yıldırım Kemal Şehitliği, Dumlupınar Anıtı ve Atatürk Evi ile Dumlupınar Şehitliği gezildi.
Tarihi mirasın, kültürün ve sanatın keşfi yolculuğuna devam edecek Kocatepe’liler önümüzdeki günlerde de Frig vadisine gezi düzenleyerek, proje faaliyetlerini sürdürecekler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme