Kocatepe’nin 57. yılını kutladılar

AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, MHP Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Mehmet Kocacan gazeteniz Kocatepe’nin 57. yayın yılını kutladılar   Gazeteniz Kocatepe’nin 57. kuruluş yıldönümü nedeniyle AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbarahim Yurdunuseven, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan birer kutlama mesajı yayınladılar. [&hellip]

AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, MHP Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Mehmet Kocacan gazeteniz Kocatepe’nin 57. yayın yılını kutladılar

Gazeteniz Kocatepe’nin 57. kuruluş yıldönümü nedeniyle AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbarahim Yurdunuseven, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan birer kutlama mesajı yayınladılar.
ÖZKAYA: KOCATEPE GAZETESİ 57 YILDIR HALKIN GÖZÜ KULAĞI VE SESİ OLMUŞTURTUR
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Kocatepe Gazetesi’nin 57 yıldır halkın gözü, kulağı ve sesi olduğunu belirterek, Kocatepe Gazetesi’nin Afyonkarahisar’ın en köklü ve kurumsal gazetesi olduğuna dikkat çekti. Milletvekili Özkaya, “57 yıl önce 30 Ağustos gibi anlamlı bir günde kurulan Kocatepe Gazetesi, Afyonkarahisar halkının adeta gözü, kulağı ve sesi olmuştur. 57 yıldır, halkımızı doğru, objektif ve basın ilkelerine uyarak bilgilendiren Kocatepe Gazetesi, her haberiyle ilimizde gündem belirleyen bir yayın kuruluşu olmayı başarmıştır. Her türlü zorlu süreci aşarak bugünlere gelen Kocatepe Gazetesi’nin 57. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, İmtiyaz Sahibi Sezer Küçükkurt bey nezdinde, tüm yöneticilerini, muhabirlerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
YURDUNUSEVEN: TARAFSIZ VE
GÜVENİLER HABER KAYNAĞI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven ise tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Afyonkarahisar’ımızda medyamızın önemli yayın kuruluşlarından olan Kocatepe Gazetesi’nin 57. yaşını yürekten kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Ülkemizde tarafsız ve güvenilir medyanın varlığı, toplumun sağlıklı bilgilendirilmesi hem üretim ve büyüme, hem de güvenlik ve için çok önemlidir. Kocatepe Gazetesi’de bu anlamda çok önemli bir görevi ifa etmektedir. Yerel dinamikleri güçlü olmayan bir ülkede sağlıklı üretim, sağlıklı demokrasi ve de sağlıklı sosyal hayat olması düşünülemez. Bu duygu ve düşüncelerle gazetenizin yeni yaşınızı kutluyor, daha nice yıllara temennisiyle Kocatepe Gazetesi çalışanlarına sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.”
TAYTAK: KOCATEPE GAZETESİ
MARKA HALİNE GELDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’da, Kocatepe Gazetesi’nin 57. yayın yılını kutlayarak, “30 Ağustos 1965 yılında yayın hayatına başlayan, Kocatepe Gazetesinin 56. yılını tamamlayıp 57. yayın hayatına girmesi nedeniyle tüm gazete çalışanlarınızı kutluyorum. İlimizde uzun yıllardır başarılı bir yayın ortaya koyan ilkeli, tarafsız ve vatandaşlarımızın doğru haber alma konusunda özverili bir çalışma ortaya koymaktadır. Kocatepe Gazetesi, genç kadrosu, dürüst, şeffaf ve sorumlu habercilik anlayışıyla bir marka haline gelmiştir. Kocatepe Tv’de aynı anlayış içerisinde dijital ortamda başarılı bir yayın yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Kocatepe Gazetesinin 57. yayın yıldönümünü kutlar; şahsınıza ve tüm çalışanlara başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.
KOCACAN: BAŞARILI HABERCİLİĞİN ADRESİ
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Kocatepe Gazetesi’nin 57. yıldönümünü kutlayarak yayın hayatında başarılar diledi.
Başkan Kocacan, “Yayın hayatına başladığı günden itibaren yani 56 yıldır ilimizde başarılı bir habercilik ortaya koyan Kocatepe Gazetesi’nin ilkeli ve tarafsız yayın hayatını büyük bir beğeni ve ilgiyle yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Toplumun haber alma ihtiyacını en iyi şekilde yerine getirmek amacıyla gayret gösteren Kocatepe’nin kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutlar, bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını şahsınızda tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.” şeklinde konuştu. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme