• Haberler
  • Spor
  • Kocatepe'den Dumlupınar Zafertepe'ye – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe'den Dumlupınar Zafertepe'ye – Kocatepe Gazetesi

25 Ağustos Cuma günü ve 30 Ağustos Çarşamba günü olmak üzere yapılacak iki programa da 14-29 yaş aralığında yer alan gençlerin katılımı ücretsiz olacak. Proje kapsamında düzenlenecek olan programın ilki 25 Ağustos Cuma günü Büyük Taarruz'un başladığı yer olan Şuhut İlçesi'nde yapılacak. Bu programa katılacak gençler 25 Ağustos Cuma günü saat 18.00'de Atatürk Spor Salonu [&hellip]

25 Ağustos Cuma günü ve 30 Ağustos Çarşamba günü olmak üzere yapılacak iki programa da 14-29 yaş aralığında yer alan gençlerin katılımı ücretsiz olacak. Proje kapsamında düzenlenecek olan programın ilki 25 Ağustos Cuma günü Büyük Taarruz’un başladığı yer olan Şuhut İlçesi’nde yapılacak. Bu programa katılacak gençler 25 Ağustos Cuma günü saat 18.00’de Atatürk Spor Salonu önünde toplanarak otobüslerle Şuhut’a gidecek. Katılımcılara akşam yemeği için kumanya dağıtılacak, aynı zamanda kendilerine kaşkol, tişört, bayrak ve kalpak hediye edilecek. Proje kapsamında düzenlenecek olan ikinci program 30 Ağustos Çarşamba günü Kütahya Zafertepe’de yapılacak. Bu programa katılacak gençler 30 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Spor Salonu önünde toplanarak otobüslerle Kütahya’ya gidecek. Katılımcılara kahvaltı ve öğle yemeği ikramı yapılacak ve yine tişört, şapka ve bayrak dağıtılacak.
Programa katılım sağlayacak gençlerin belirtilen tarih ve saatte araçların hareket edeceği yer ve saatte hazır bulunmaları gerekiyor.

Bakmadan Geçme