Kocatepe'de kar ekipleri aralıksız çalışıyor

Kocatepe (Büyükkalecik) Belediye Başkanı Abdullah Çelik, Belediye ekiplerinin kar yağışı başlangıcıyla olumsuzluk yaşanmaması için aralıksız çalıştığını açıkladı     Kocatepe Belediye Başkanı Abdullah Çelik beldenin rakım yüksekliği nedeniyle daha fazla kar yağışı aldığını ve kar yüksekliğinin 30 santimetreyi geçtiğini kaydetti. Büyükkalecik Belediyesi olarak vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için 4 ayrı ekip kurduklarını belirten Çelik, 'Ekiplerimiz mesai [&hellip]

Kocatepe (Büyükkalecik) Belediye Başkanı Abdullah Çelik, Belediye ekiplerinin kar yağışı başlangıcıyla olumsuzluk yaşanmaması
için aralıksız çalıştığını açıkladı

Kocatepe Belediye Başkanı Abdullah Çelik beldenin rakım yüksekliği nedeniyle daha fazla kar yağışı aldığını ve kar yüksekliğinin 30 santimetreyi geçtiğini kaydetti.
Büyükkalecik Belediyesi olarak vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için 4 ayrı ekip kurduklarını belirten Çelik, “Ekiplerimiz mesai gözetmeksizin yoğun bir şekilde çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz 7 gün 24 saat yolları açık tutuyor. Ekipler mezra ve mahalle yollarını sürekli açık tutmak için yoğun çaba sarf ediyor. Afyonkarahisar-Büyükkalecik yolunda buzlanma ve donmaya karşı belirli zamanlarda tuzlama çalışması da yapılıyor.” dedi.
Öte yandan il merkezine 12 kilometre mesafede bulunan Büyükkalecik Beldesi’ne gelenler karın ve manzaranın tadını çıkarma imkanı buldu.

Bakmadan Geçme