Kocatepe'de Bir Eksiklik Giderilecek

Büyük Taarruz emrinin verildiği, 26 Ağustos-30 Ağustos arasında ziyaretçi akınına uğrayan Kocatepe'de önemli bir eksiklik giderilecek

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’nin zaferle sonuçlandırmasını sağlayan Büyük Taarruz emrini verdiği Kocatepe’de vatandaşların talebi ile bir eksiklik giderilecek.

Başkomutan Tarihi Milli Park Müdürlüğü Sorumluluk alanında bulunan Kocatepe’de bay, bayan ve engelli tuvalet yapım işi ihale edilecek.

AÇIK İHALE USULÜ İLE YAPILACAK

1874 rakımlı tarihi Kocatepe’de her yıl Zafer Haftası başlangıcı düzenlenen Zafer Yürüyüşüne ülkenin dört bir yanından gelen katılımcıların önemli insani ihtiyaçlarından biri olan tuvalet yapım işi ihale ediliyor. Başkomutan Tarihi Milli Park Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Kocatepe’de Bay, Bayan ve Engelli Tuvalet Yapım İşi ihalesine son başvuru tarihi 26 Haziran 2024 olarak ilan edildi. Kocatepe’de tuvalet yapım işi açık ihale usulüyle ihale edilecek.

ZAFER YÜRÜYÜŞÜ’NDE VATANDAŞLAR TALEP EDİYOR

Zafer Haftası başlangıcında ve Zafer Yürüyüşü için çok sayıda insanın akın ettiği Kocatepe’de temel insani ihtiyaçlardan biri olan tuvalet ihtiyacının giderilmesi için seyyar tuvaletler kullanılırken bu tuvaletlerin ihtiyacı karşılamadığı sıkça gündeme geliyordu. Tuvalet yapım işi ihalesinin ardından yapılacak olan tuvaletlerle bu ihtiyaç ve sıkıntının giderilmesi amaçlanıyor.

Bakmadan Geçme