Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kocatepe zor olanı başarıyor”

“Kocatepe zor  olanı başarıyor”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, gazeteniz Kocatepe’nin 55’inci kuruluş yıldönümünü kutlayarak Kocatepe’den övgü ile bahsetti

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, gazeteniz Kocatepe’nin 55’inci kuruluş yıldönümünü kutladı.
Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret ederek gazete sahibi Sezer Küçükkurt’a tebriklerini ileten Milletvekili Taytak, “Rahmetli Babanız Şükrü Bey, Amcanız İbrahim Bey bizim ortaokuldayken isimlerini duyduğumuz, Bolvadin’e gazete geldiğinde okuduğumuz isimlerdi. Sizler bana göre burada doğdunuz, burada büyüdünüz. Gerçekten bu aile basının duayenidir. Allah size uzun ömür versin, şahsınızda bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Kolay değil, ben biraz bulundum medyada. BENGÜTÜRK Televizyonu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptım, kurucusuyum da. Tabi Kocatepe farklı, gazetecilik daha da zor. Yerel daha da zor. Ama sürekli olabilmek sürekli kalabilmek, çok daha zor olan. Sizin yaptığınız daha zor olanı, insanlara sürekli doğru olanı gösteriyorsunuz. Afyon’un siyasi, kültürel, ekonomik, sosyal, gündeme taşınması gereken konularını hep taşıdınız. Milli ve manevi konular üzerindeki hassasiyetinizi biliyor, takip ve takdir ediyoruz. Bütün sayfalarınızın ayrı ayrı müşterisi var” dedi.
Küçükkurt ise, “Çok teşekkür ederiz. Bunları sizlerden duymak bizler için önemli. Elimizden geldiği kadarıyla 1965 yılından beri Kocatepe Gazetesi olarak bu çizgiyi bozmamaya, korumaya gayret ediyoruz. Siz gibi dostlarımızın sayesinde destekleriyle bu gö-revi sürdürmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.