'Kocatepe Yazdıysa Doğrudur'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Hukuk Enstitüsü Afyonkarahisar Şube Başkanı Av.Fahri Fevzi Kartal, Gazeteniz Kocatepe'nin 60'ıncı kuruluş yıldönümü dolayı tebrik ziyaretinde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Türk Hukuk Enstitüsü Afyonkarahisar Şube Başkanı Av.Fahri Fevzi Kartal, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt, Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın ve Muhamir Murat Arısoy ile sohbet eden Kartal, “Kocatepe Gazetemiz’in 60’ncı kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bir konuda Kocatepe bir haber yazdı ve yayınladıysa, o konu doğrudur diye bakıyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Daha nice senelerde Kocatepe’yi okuyalım” dedi. 

“KÖKLÜ BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU”

Türk Hukuk Enstitüsü hakkında da bilgi veren Kartal, “1977 yılında Cennetmekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in talimatları doğrultusunda kurulan enstitümüz, bugün Türkiye’nin en köklü sivil toplum kuruluşlarından biridir. Ayrıca 5 Ekim 1977 yılında alınan Bakanlar Kurulu kararı ile adında ‘Türk’ ifadesinin bulunmasına müsaade edilmiş olması da Enstitümüzün önemini artırmaktadır. Enstitümüz tarafından bugüne kadar çok sayıda HSK üyeleri, Akademisyenler, Baro Başkanları, Avukatlar, Noterler, Mülki İdare Amirleri ve Bürokratlar devletine ve milletine hizmet etmek üzere yetiştirilmiştir. Türk Hukuk Enstitüsü çağlara damga vuran Türk adalet anlayışına uygun bir sistem kurulması için katkıda bulunmayı şiar edinmiştir” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme