'Kocatepe tarafsız ve güvenilir gazete'

Gazeteniz Kocatepe'nin kuruluş yıldönümünde yayınlanan tebrik mesajlarında Kocatepe'nin doğru, dürüst, tarafsız ve ilkeli yayıncılığına vurgu yapıldı Gazeteniz Kocatepe'nin 51. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, Ege Gazeteciler Federasyonu ve Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği [&hellip]

“Kocatepe tarafsız ve güvenilir gazete”

Gazeteniz Kocatepe’nin kuruluş yıldönümünde yayınlanan tebrik mesajlarında Kocatepe’nin doğru, dürüst, tarafsız ve ilkeli yayıncılığına vurgu yapıldı

Gazeteniz Kocatepe’nin 51. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, Ege Gazeteciler Federasyonu ve Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları birer tebrik mesajı yayımladılar.
Vali Hakan Yusuf Güner mesajında Kocatepe Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar dilerken, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “30 Ağustos 1965 tarihinde kurulan gazetenizin yarım asırlık yayın hayatında göstermiş olduğu özveriyi kutlarım. Basın meslek ilkeleri doğrultusunda örnek teşkil eden, mesleki ciddiyet ve hizmet etkinliği içerisinde tarafsız, doğru habercilik yapan gazetenizin 51. kuruluş yıldönümünde başarılı çalışmalarınızın devamını diler, tüm yönetici ve çalışanlarınızı tebrik ederim” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Kocatepe’nin tarafsız, doğru ve ilkeli meslek anlayışı içerisindeki yayın hayatının uzun yıllar başarıyla sürmesi temennisinde bulunurken, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal da, “Afyonkarahisarımız açısından büyük önem taşıyan hizmetlerinizin, doğru ve tarafsız gazetecilik ilkeleri doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarıyla sürmesini dilerim” dedi.
ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil ise mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Ekibinizle birlikte bayrağını başarıyla dalgalandırdığınız; ilimizde özgür, tarafsız ve doğru haber anlayışı içerisinde yayın yapan, ilimiz ve ülkemiz adına gurur duyduğumuz bizler için büyük önem arz eden böylesine anlamlı bir günde yayın hayatına başlayan Gazeteniz Kocatepe’nin 50 yılı doldurup, 51. yayın yılına girmesi vesilesiyle çalışanlarınızı ve sizi tebrik eder, kurucularınız merhum İbrahim ve Şükrü Küçükkurt beyefendileri Allah’tan rahmetle anar, sizlere de daha nice seneler yayın yapmanız temennisiyle çalışmalarınızda artan başarılar dilerim.” dedi.
Ege Gazeteciler Federasyonu ve Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ise kutlama mesajında şunları söyledi:
“Afyonkarahisar basın tarihinde bir okul olma özelliğiyle bir çok meslektaşımızı camiamıza kazandıran, dürüst, ilkeli, tarafsız ve özverili yayını ile mesleki açıdan gurur kaynağımız olan Kocatepe Gazetesi’nin 51. yayın yılını meslektaşlarım adına kalbi duygularımla tebrik ederim. Kocatepe Gazetesi arşivleri Afyonkarahisar’ın tarihi açısından güvenilir ve büyük bir bilgi kaynağıdır. Mesleki açıdan okul ve ilimiz tarihi açısından güvenilir tarih yazıcılığı görevinizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarıyla sürdüreceğinize inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme