• Haberler
  • Genel
  • Kocatepe, tabletlere kavuştu – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe, tabletlere kavuştu – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Kocatepe Anadolu Lisesi öğretmenlerine tablet bilgisayar dağıttı Kocatepe Anadolu Lisesi'nde tüm öğretmenlere Fatih Projesi kapsamında İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel tarafından tablet bilgisayarlar dağıtıldı. Okul Yöneticileri ve öğretmenlerin katıldığı dağıtımda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, “Ülkemizin değil eğitimde dünyada en büyük proje olan Fatih Projesi ile [&hellip]

Kocatepe, tabletlere kavuştu

İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Kocatepe Anadolu Lisesi öğretmenlerine tablet bilgisayar dağıttı

Kocatepe Anadolu Lisesi’nde tüm öğretmenlere Fatih Projesi kapsamında İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel tarafından tablet bilgisayarlar dağıtıldı. Okul Yöneticileri ve öğretmenlerin katıldığı dağıtımda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, “Ülkemizin değil eğitimde dünyada en büyük proje olan Fatih Projesi ile dün 81 vilayette aynı anda 100 bin öğrenciye tablet bilgisayar dağıtıldığını sayın Başbakanımız ifade etti. Özellikle Türkiye’de kurulmasını arzu ettiğimiz bu yazılım ve tablet üretimiyle ilgili işlemlerin tamamlanması süreci bundan sonra çok daha hızlı bir şekilde yürüyecek ve bu sürecin sonucunda çocuklarımız tabletlerini alacaklar. Çocuklarımız bugüne kadar arzu ettikleri seviyede tabletlerini alamadıklarından dolayı her gittiğimiz okulda tabletlerimiz ne zaman verilecek sorusunu bize yöneltmişlerdir” dedi.
OKULA HAYIRLI OLSUN
Okul Müdürü Nihat Selek de “Okulumuza gelen İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Salih Sel’e teşekkür ediyoruz, Milli Eğitim Bakanlığımızın hayata geçmesi için çok önemsediği bu projenin öneminin bilincinde olduğumuzun bilinmesini isterim, ülkemize ve okulumuza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme