Kocatepe Spor Kompleksi'ne fidan dikildi

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Kocatepe Spor Kompleksi ağaçlandırma çalışmaları il protokolünün fidan dikimi ile yapıldı  betkoz giriş Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlendiği etkinliğe Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, İl Jandarma komutanı J. Alb. Yılmaz Kırgel, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Meteoroloji Bölge Müdürü Alper Akçakaya, Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Mustafa [&hellip]

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Kocatepe Spor Kompleksi ağaçlandırma çalışmaları il protokolünün fidan dikimi ile yapıldı

 betkoz giriş

Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlendiği etkinliğe Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, İl Jandarma komutanı J. Alb. Yılmaz Kırgel, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Meteoroloji Bölge Müdürü Alper Akçakaya, Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökhan Us, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, hizmet müdürleri, gençlik liderleri ve gönüllü gençler katıldı.
Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, “Burada bize yakışan da çevre, yüksek seviyede orman ve yeşile karşı duyarlılıktır. Bu açıdan coğrafyamız zor da olsa, azimle ve istikrarlı bir şekilde bu çalışmayı devam ettiriyoruz. 2019 yılı 11 Kasım’da bütün Anadolu, yeşile bürünmüştü. Yeşil bir Türkiye’yi inşallah gelecek nesillere aktaracağız. Bu noktada bizlerle aynı sosyal sorumluğu taşıyan bütün kurumlarımıza, paydaşlarımıza ve gençlik camiamıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökhan Us da kentteki orman varlığının 2003 ile 2020 yılları arasında yüzölçümün yüzde 2 oranında artırıldığını belirtti. 2021’de de 7 bin dekar arazide 320 bin fidanın toprakla buluşturacaklarını aktaran Us, yapılan bu etkinliğin başlangıcı olduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulunan alanlara 900 fidan dikildi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme