Kocatepe, Sesimiz Soluğumuz Oluyor

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya ve Ülkü Ocakları Yönetimi, Gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti.

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya, Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Şen, Ahmet Sivri, Halil Gül ile İbrahim Küçükkurt, Gazeteniz Kocatepe'yi 60'ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla ziyaret etti.

Ziyarette Kocatepe Gazetesi grafik-tasarım personeli ve Ülkü Ocakları yönetiminde olan Yiğithan İşgören de hazır bulundu.
Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt'u 60'ıncı yayın yılı dolayısıyla tebrik eden Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya, “Kocatepe Gazetesi toplumun tüm kesimlerinin olduğu gibi bizim de sesimiz, soluğumuz oluyor. Milli ve manevi değerlere hassasiyetiniz, çalışma disiplininiz ve doğru haber titizliğiniz her türlü takdirin üzerindedir. Nice 60 senelerde başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.


ÇOCUKLARA YÖNELİK PROJE


Ülkü Ocakları olarak öğrencilere yönelik proje uygulamaya başladıklarını kaydeden Çetinkaya, “Biz Afyonkarahisar Ülkü Ocakları olarak milliyetçiliğini yaptığımız Türk Milleti'nin gençlerine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Çevremizi ve  Afyonkarahisar'daki milliyetçi kadroları harekete geçirerek sosyal yardıma muhtaç olan kardeşlerimizin bayramlıklarını ve kırtasiye masraflarını karşılıyoruz. 30'un üzerinde çocuğumuzun okul ihtiyaçlarını tedarik ediyoruz. Milliyetçiliğini yaptığımız Türk Milleti'ne karşı bu bir sorumluluğumuzdur." ifadelerini kullandı.

Kocatepe, Sesimiz Soluğumuz Oluyor

Bakmadan Geçme