• Haberler
  • Genel
  • 'Kocatepe, Saygın Ve İlkeli Bir Basın Kuruluşu'

'Kocatepe, Saygın Ve İlkeli Bir Basın Kuruluşu'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ve MHP İl Yönetimi, Gazeteniz Kocatepe'nin 60'ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ve gazete çalışanlarını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Başkan Yardımcısı Recep Yaman, İl Başkan Yardımcısı ve KAÇEP Başkanı Nesrin Çelikbilek, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Eyigün, Emre Sagun, Kemal Genç, Cafer Bayram, Gazeteniz Kocatepe’nin 60’ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt’u ziyaret etti. 

“AFYON BASININDA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP”

Kocatepe Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın’ın da hazır bulunduğu ziyarette MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, “Kocatepe Gazetesi’nin 60’ncı kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Kocatepe, saygın ve ilkeli bir basın kuruluşu olarak Afyon basın tarihinde haklı ve önemli bir yer edinmiştir. Başarılarınızın devamını diliyor, nice yıllara ulaşmanızı temenni ediyorum” dedi. Güvenilir ve işini hakkıyla yapan basın mensupları ile basın kuruluşlarına her zaman ihtiyaç duyulduğuna dikkat çeken MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, "Hem ülkemizin hem de ilimizin gelişiminde basın kuruluşlarımızın katkıları inkar edilemez. Biz de MHP olarak işinin hakkını veren, toplumda güvenilirliği olan tüm basın mensuplarımıza müteşekkiriz. Basın yoluyla hizmette bulunan tüm kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme