• Haberler
  • Genel
  • Kocatepe GSK, Gaziantep yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe GSK, Gaziantep yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın 2010 yılı faaliyet programında yer alan kulüp, dernek, kurum ve kuruluşlar arası yapılacak Türk Halk Müziği Solis ve Solo Çalgı Yarışması Birinci Etap Yarışması 1-2 Ekim tarihleri arasında Gaziantep’de yapılacak. Yarışmaya Kocatepe Gençlik Spor Kulübü Türk Halk Müziği Solist ve müzisyenlerinin katılacağı açıklandı. Yarışmada Afyonkarahisar’ı temsil edecek Kocatepe Gençlik Spor Kulübü’nde [&hellip]

Kocatepe GSK, Gaziantep yolcusu

Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın 2010 yılı faaliyet programında yer alan kulüp, dernek, kurum ve kuruluşlar arası yapılacak Türk Halk Müziği Solis ve Solo Çalgı Yarışması Birinci Etap Yarışması 1-2 Ekim tarihleri arasında Gaziantep’de yapılacak.

Yarışmaya Kocatepe Gençlik Spor Kulübü Türk Halk Müziği Solist ve müzisyenlerinin katılacağı açıklandı. Yarışmada Afyonkarahisar’ı temsil edecek Kocatepe Gençlik Spor Kulübü’nde 15-20 yaş solist yarışmasında Rabia Kılınç ve Mehmet Şahin, 21-30 yaş solist yarışmasında Berna Ataş ve Ömer Okumuş ile 10 müzisyen katılacak. 15-20 Yaş Solo Çalgı da ise Lütfü Demir, 21-30 yaş Solo Çalgı da da Erkan Orhan, Kocatepe GSK ve Afyonkarahisar adına sahneye çıkacak. Yarışmaya katılacak Kocatepe Gençlik Spor Kulübü’nün Başkanı Rifat Okumuş ise yarışma öncesinde yaptığı açıklamada; “Yarışmada yaklaşık 10 il dereceye kalabilmek için yarışacak. Kültürümüzü gittğimiz heryere götürdük. Gaziantep’deki yarışmada da Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Gençlerimiz birbirleriyle kaynaşacak ve dostluklar kuracaklar. Başarıyla Afyon’a dönmeyi hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme