• Haberler
  • Genel
  • Kocatepe Gemisi Akarçay'da – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe Gemisi Akarçay'da – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe adını taşıyan gemi Afyonkarahisar’a getirilerek Akarçay’a indirildi Devlet Su İşleri’nin ıslah çalışmalarının ardından Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 12 milyon TL harcanarak peyzaj ve rekreasyon düzenlemeleri yapılan Akarçay’ın sosyal yönünün geliştirilmesi için yeni bir nehir gemisi alındı. Özel olarak yaptırılan nehir gemisi, tamamlanmasının hemen ardından Afyonkarahisar’a getirilerek Akarçay’a indirildi.Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılan anketle ‘Kocatepe’ ismi verilen [&hellip]

Kocatepe Gemisi Akarçay’da

Kocatepe adını taşıyan gemi Afyonkarahisar’a getirilerek Akarçay’a indirildi

Devlet Su İşleri’nin ıslah çalışmalarının ardından Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 12 milyon TL harcanarak peyzaj ve rekreasyon düzenlemeleri yapılan Akarçay’ın sosyal yönünün geliştirilmesi için yeni bir nehir gemisi alındı. Özel olarak yaptırılan nehir gemisi, tamamlanmasının hemen ardından Afyonkarahisar’a getirilerek Akarçay’a indirildi.
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılan anketle ‘Kocatepe’ ismi verilen nehir gemisi, özel tasarımıyla dikkat çekti. Gezinti amaçlı olarak hizmet verecek 48 yolcu kapasiteli gemide, gezinti için gerekli her şey yer alacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme