'Kocatepe Gazetesi Özgün Bir Yere Sahip'

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, gazeteniz Kocatepe'nin 60'ıncı kuruluş yıldönümünü kutladı. Karataş, 'Kocatepe Gazetesi özgün bir yere sahip.' dedi.

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Kocatepe Gazetesinin 60’ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı. 

'Kocatepe Gazetesi Özgün Bir Yere Sahip'

“Hiç şüphesiz ki bir ülkenin demokratik gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden birisi farklı kanaat ve görüşlerin yer bulduğu özgür bir medya ortamıdır.” diyen Karataş, şunları kaydetti: “Basın kuruluşlarımızın farklı fikirlere sahip olması ülkemiz ve şehrimiz için bir zenginliktir. Kocatepe Gazetesi bu zenginliğin ve çok sesliliğin en önemli unsurlarından birisidir. Yarım asrı aşkın bir süredir yayın hayatına devam eden Kocatepe Gazetesi kurulduğu günden bu yana kuruluş ilkelerini ve savunduğu değerleri koruyarak Afyonkarahisar’da özgün bir yere sahip oldu. Türkiye'nin farklı dönemlerine, farklı siyasi iklimlerine kısacası bugünün Türkiye’sine gelen yolda karşılaşılan her değişim ve dönüşüme tanıklık etmiş olan Kocatepe Gazetesi’nin, özellikle siyasi tarihimizi gelecek nesillere aktarma bakımından geçmişte olduğu gibi bugün de önemli bir görevi ifa ettiğini düşünüyorum.

Gazetenin ortaya koyacağı objektif haberciliğin; sadece demokratik olgunluğumuza değil yaşanabilir bir Türkiye’nin kurulmasına da önemli katkılar yapacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kocatepe Gazetesi’nin 60. kuruluş yıldönümünü kutluyor, gazetenin emektar kurucuları Şükrü ve İbrahim Küçükkurt başta olmak üzere tüm çalışanlarına köklü geçmişi ile şehrimizin basın hayatına yaptığı olumlu katkılar için teşekkür ediyorum. Nice 60 yıllara.”
 

Bakmadan Geçme