• Haberler
  • Genel
  • 'Kocatepe Gazetesi'nin Gönlümde Ayrı Bir Yeri Vardır'

'Kocatepe Gazetesi'nin Gönlümde Ayrı Bir Yeri Vardır'

Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gazeteniz Kocatepe'nin kuruluşunun 60'ıncı yıldönümünü Afyonkarahisar'daki Kıbrıs Mitingi'ni hatırlatarak tebrik etti

60.Hükümet Çevre ve Orman Bakanı. 61. 62. 63. 64. ve 65. Hükümet Orman ve Su İşleri Bakanı, 25. Dönem AK Parti İzmir, 23. 24. 26. 27. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gazeteniz Kocatepe’nin 60’ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı gönderdi. 

“GURUR DUYDUĞUMUZ GÜZİDE YAYIN KURULUŞU”

Eroğlu, ‘Kocatepe Gazetemizin 60’ıncı kuruluş yıldönümünü gönülden tebrik ediyor, tarafsız ve doğru haber yayınları ile Afyonkarahisarda gurur duyduğumuz bu güzide yayın kuruluşumuzun sahip, yönetici ve çalışanlarını yürekten kutluyorum. Ahirete irtihal eden kurucularını da rahmetle yad ediyorum” dedi.

“İLK UĞRAK YERİMİZ KOCATEPE GAZETESİ OLDU”

Kocatepe Gazetesi ile ilgili bir anısını da aktaran Eroğlu, “Kocatepe Gazetesi’nin benim gönlümde ayrı bir yeri vardır. Afyon Lisesi talebesi iken o sıra EOKA örgütü Kıbrıslı kardeşlerimize mezalim uyguluyorlardı. Biz liseliler buna dayanamadık, bir miting tertibine karar verdiğimizde ilk uğrak yerimiz Kocatepe Gazetesi oldu. Rahmetli büyüğümüz İbrahim Küçükkurt çok destek verdi. Afyon’da muazzam bir miting yapıldı. Bütün Afyon ‘Kıbrıs Bizim Canımız Feda Olsun Kanımız’ sadaları ile inlemişti. Nice yıllara Kocatepe…” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme