Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocatepe Anadolu Lisesi 35 yaşında

Kocatepe Anadolu Lisesi 35 yaşında

Türkiye’nin ilk Anadolu Liselerinden biri olarak 1984 yılında 72 öğrenciyle eğitim öğretim hayatına başlayan Afyonkarahisar Kocatepe Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri 35. kuruluş yıldönümünü kutladılar

 

Kocatepe Anadolu Lisesi’nin 35. kuruluş yıldönümü kutlaması MGC Çakmak Marble Otel’de gerçekleştirildi.
Okulun Kurucu Müdürü Fikret Ünver yaptığı konuşmada, okulun geçmişindeki başarılarının takım ruhuyla çalışan öğretmenlerin çabalarına çalışarak karşılık veren öğrencilerin payı olduğunu dile getirdi. Ünver, “1991-1998 döneminde tıp, mimarlık, mühendislik, hukuk, eczacılık, öğretmenlik gibi pek çok alanda ülkemizde ve ilimizde de tanınan değerler okulumuz öğrencilerinden yetişmiştir.” dedi.
Etkinlikte kuruluş dönemi öğretmenleri; Orhan Gündüz, Kutlu Kaplan, Tülay Özenç, Dilek Çobanyıldızı, Mustafa Çobanyıldızı, Sabri Yurdaer, Mahiye Kurtcebe, Hatice Şarlak ve İhsan Çelikkaya da söz alarak geçmiş anılarını anlattılar. Öğrencilerin de söz alarak paylaşımda bulundukları kutlama gecesini Emekli Öğretmen Canan Can, işadamı Levent Cantaş ve okulun mevcut İngilizce Öğretmeni Mehmet Gündöner organize etti. Kutlama programı gecenin anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tamamlandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi